Savršen spoj suknje i sandala u režiji Jelene Rozge

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.03.2019.

22

Jelena Rozga

Jelena Rozga

Finalnu večer nisu propustila ni brojna poznata imena društvene scene, a možda i najveću pažnju privukla je ženstvena Jelena Rozga

Revije šest modnih dizajnera koji su u subotu prezentirali svoje nove kolekcije pred mnogobrojnom publikom, obilježile su kraj 28. sezone Fashion .hr-a Svoje su modne vizije posljednjeg dana predstavili dizajneri Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, splitski dvojac Arileo pod pokroviteljstvom branda CCC, Ana Maria Ricov te za sam kraj Zoran Aragović s brandom BiteMyStyle koji je pod pokroviteljstvom Philipsa proslavio 15 godina karijere i tako publici priredio spektakularan kraj nacionalnog tjedna mode.
Finalnu večer nisu propustila ni brojna poznata imena društvene scene, a možda i najveću pažnju privukla je ženstvena Jelena Rozga, koja je spojila dvije prave (pro)ljetne boje - vječnu bijeli, koja krasi suknju i bluzu, i zelenu, koja je odličan izbor kada je riječ o sandalama za aktualnu sezonu.
Kako vi ocjenjujete ovo Jelenino izdanje - je li pogodila?

VIŠE O TEMAMAJelena Rozgasandale
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se