Savršen spoj haljine i čizama u režiji prekrasne Ive Šarić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2018.

5

Iva Šarić | Foto: Goran Perešin

Iva Šarić | Foto: Goran Perešin

Najveću pažnju na eventu privukla je prekrasna Iva Šarić, koja je uskladila ženstvenu haljinu s trendovskim čizmama

Početak jesenske sezone u modnom i beauty svijetu svake godine donosi nove trendove, koji su jasno zacrtani i mnogo prije službenog početka same sezone. Ove godine, svjetski hair trendovi mogu se pronaći u raskošnoj paleti jesensko – zimskih toplo/hladnih tonova, koji variraju od srebrno - ledeno plave do gotovo potpuno crne, s tamnim plavim odsjajem. Cinnamon Swirl, Toasted Coconut, Ombre Caramel, Buttery Blonde ili pak Merlot Wine i Cold Brew, osim što neodoljivo evociraju na najfiniju hranu i piće, označavaju must have hair trendove koji su zapalili modne piste svjetskih metropola na ovogodišnjim fashion week-ovima te bili prisutni u brojnim beauty editorijalima najpoznatijih svjetskih modnih tiskovina poput Voguea i Harpers Baazara. Sve ove trendove, točnije njih ukupno 15, u frizerske salone diljem Hrvatske donosi Keune Haircosmetics.
Antonio Draženović i Iva Šarić

Antonio Draženović i Iva Šarić

Predstavljanje kampanje podržale su i poznate osobe iz hrvatskog javnog života, a najveću pažnju na eventu privukla je prekrasna Iva Šarić, koja je uskladila ženstvenu haljinu s trendovskim čizmama.

VIŠE O TEMAMAKeuneIva ŠarićhaljinečizmeKeune Haircosmetics
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se