Šareno, šarenije... Skechers D'Lites X One Pice!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.04.2018.

0

Skechers X One Piece

Skechers X One Piece

Šarena kolekcija ujedinjuje popularnu anime seriju Toei Animationa sa Skechersovom D’Lites kolekcijom obuće, jednim od originalnih stilova tvrtke

Nakon početnog lansiranja u Aziji i predstojećeg debija u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, Skechers proširuje svoju anime suradnju na Europu lansiranjem linije Skechers X One Piece. Šarena kolekcija ujedinjuje popularnu anime seriju Toei Animationa sa Skechersovom D’Lites kolekcijom obuće, jednim od originalnih stilova tvrtke.

Prvenstveno dostupna južnokorejskom i kineskom tržištu, kolekcija će biti uvezena u Europu u više različitih boja — svaka kombinacija predstavlja boje jedinstvene liku One Piecea: Luffyj, Chopper, Sanji, Zoro, Law i Doflamingo. Kolekcija će biti dostupna početkom srpnja 2018. godine u Skechersovim dućanima i odabranim specijaliziranim trgovinama u Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Španjolskoj/Portugalu, Ujedinjenom Kraljevstvu te srednjoj i istočnoj Europi (Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Kosovu, Makedoniji, Moldaviji, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji).

One Piece autora Eiichira Ode najprodavanija je manga u povijesti s više od 430 milijuna prodanih primjeraka širom svijeta. Godine 1997. iznjedrio je priznatu anime seriju s više od 830 epizoda i 15 filmova. Nakon avantura Monkeyja D. Luffyja i njegovih neustrašivih Gusara sa Slamnatim Šeširima (Straw Hat Pirates), obožavatelji odlaze na fantastično putovanje kroz svijet čuda i mašte. Za sve generacije, neprekidno nastavlja očaravati mlađe i starije gledatelje. Priča i njezini likovi proširili su se preko drugih medija na film, televiziju, videoigrice i igrice za mobilne telefone, pa čak i na tematski zabavni park u Japanu.

Skechers je prvi izbacio tenisice s podebljanim potplatom, tzv. chunky sneaker na tržište prije dva desetljeća, sa Skechers Energy tenisicama za muškarce i žene, kao i Skechers Stamina tenisicama za muškarce. Taj se stil razvio i tvrtka je 2007. godine predstavila Skechers D'Lites — lakšu verziju originalnog stila. Iako je kolekcija uvijek imala svoje odane kupce, prodaja je pospješena širom Azije tijekom posljednje dvije godine nakon što je regionalni marketing uključio K-Pop grupe, a 2017. godine tvrtka je ponovo pokrenula još lakšu verziju Skechers D’Litesa, povodom proslave desetogodišnjice njihovog postojanja.


VIŠE O TEMAMAtenisiceSkechers
Povezano