Sarah Jessica Parker u crnoj svilenoj haljini sa šlepom

Piše: CroModa, New York, Zagreb
Objavljeno 05.05.2015.

1

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker zasjala je u posebno izrađenoj crnoj svilenoj haljini sa šlepom s izvezenom crvenim makovima, koju je dizajnirala u suradnji s H&M-om

Sarah Jessica Parker

H&M je odradio zanimljivu suradnju da Sarah Jessicom Parker, članicom odbora koji je organizirao humanitarnu svečanu večeru za odjel kostima njujorškog muzeja Metropolitan Museum of Art i jednom od najutjecajnijih modnih ikona današnjice, na izradi njene toalete za ovogodišnju svečanu večeru. Sarah Jessica nosila je crnu svilenu haljinu na jednom ramenu sa šlepom s izvezenim crvenim makovima, koju je dizajnirala u suradnji s H&M-om. Haljina je bila ukrašena i trakom sašivenom od komadića raznobojne tkanine, načinjenom od održive tkanine i ukrasa, kojom se željelo naglasiti H&M-ovu viziju održive mode i održivosti u modi.

"Sudjelovanje u najprestižnijem modnom događaju godine za H&M je bilo čast i zadovoljstvo. Svaka od naših posebno dizajniranih kreacija odražava raspoloženje izložbe, ali ujedno pokazuje i kako moda može biti zabavna, što je H&M-u posebno važno", objasnila je H&M-ova glavna dizajnerica Pernilla Wohlfahrt.

"Vidjeti kako nešto što si zamislio postaje stvarnost izvanredna je prilika. Izvrsno sam se zabavila surađujući s H&M-om na stvaranju haljine koja održava karakter i raskoš ove nevjerojatne izložbe", kaže Sarah Jessica Parker.


VIŠE O TEMAMASarah Jessica ParkerH&Msvilena haljina
Povezano