Sandale Jelene Rozge modni su događaj dana u Hrvatskoj

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.04.2022.

0

Foto: Instagram (@rozgajelenaofficial)

Foto: Instagram (@rozgajelenaofficial)

Za kombinaciju dana na hrvatskom kutku Instagrama pobrinula se prekrasna Jelena Rozga, čija je haljina zaradila niz komplimenata, a mi moramo primijetiti da su i sandale zbilja posebna priča

Posljednjih godina sportski je stil nekako zasjenio one bezvremenske stylinge, dok su se visoke potpetice, taj vječni simbol ženstvenosti i elegancije, nekako izgubile u sjeni sveprisutnih tenisica. No, klasika i ženstvenost uvijek su na cijeni, samo ih treba znati (i htjeti) isfurati. A za taj je zadatak na hrvatskom kutku Instagrama očito zadužena - Jelena Rozga!
Splitska plavuša svako nas malo ugodno iznenadi nekom novom ženstvenom kombinacijom koja u večini slučajeva nije bijeg od romantičnih haljina i profinjenih cipela nego - upravo suprotno.
Jelena se i danas pobrinula za kombinaciju dana, a prekrasna haljina koja joj stoji kao da je stvorena za nju izazvala je oduševljenje među njenim brojnim fanovima na društvenim mrežama. A mi moramo primijetiti da zavodljive crne sandale s visokim potpeticama nisu ništa manje atraktivne od haljine. Jednom riječju - savršeno!


Slažete li se? Koji dio kombinacije je vama bolji, sandale ili haljina?

VIŠE O TEMAMAJelena Rozga
Povezano