Ova Mango haljina za proljeće 2022. postala je pravi hit

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.02.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Najprodavanija haljina s potpisom Manga u veljači najbolji je vjesnik proljeća, ali i dokaz da je pred nama sezona ludih boja i uzoraka

Zima je još tu, ali u svijetu mode baš sve je podređeno proljeću! Krenuo je veliki lov na hitove koje ćemo nositi u novoj sezoni, izlozima vladaju lude boje i trendovski uzorci, a na listama bestselera ključne pozicije preuzeli su komadi iz novih kolekcija. Kad je riječ o haljinama, jasno je da će ulicama vladati razigrani uzorci i lude proljetne boje, a tome u prilog ide i novi popis najtraženijih komada na policama Manga.

U odjeljku rezerviranom za haljine, na prvo mjesto liste najprodavanijih zasjela je jedna fenomenalna haljina koja se u potpunosti uklapa u sve ono što smo posljednjih dana i tjedana govorili o proljeću.

Riječ je o haljini s printom u različitim nijansama plave i balon rukavima koja je dostupna po cijeni od 549,90 kuna. Ženstvena cvjetna haljina od lepršave tkanine osvaja dugim 'Evase' dizajnom, V izrezom i puf kratkim rukavima, i bit će savršen komad za sve proljetne modne sheme.

Mango

Mango

Sviđa li se i vama, vrijedi li investirati u ovaj komad?


VIŠE O TEMAMAhaljineMangohaljine s printomhaljine s uzorkomcvjetne haljinemidi haljine
Povezano