Sajam i festival bicikla 'Bike Story' uskoro u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.03.2022.

0

Ilustracija. Foto: Zibar, CroModa

Ilustracija. Foto: Zibar, CroModa

Bike Story je internacionalni sajam i festival bicikla koji će se oržati od 6. do 8. svibnja ove godine u Hala Parku (Heinzelova 96) u Zagrebu

Događaj je inicijativa kojom se promovira uporaba bicikla kao redovnog prijevoznog sredstva i na taj način osigurava zdravija i održiva mobilnost koja pomaže poboljšati kvalitetu našeg okoliša.

Osnovna ideja projekta je na atraktivnoj lokaciji open air festivala u Hala Parku izložiti najbolje brendove novih bicikala na tržištu, omogućiti prodaju i razmjenu vlasnicima rabljenih bicikala, promovirati zdravlje vožnjom bicikla, a sve uz dodatne zabavne i edukacijske sadržaje.

Bike Story je otvoren za izlagače za prodaju novih bicikala, izlagače za prodaju i zamjenu rabljenih bicikala, izlagače i prodaju dopunskog asortimana za bicikle, sportske grupe, amatere bicikliste te inozemnu i domaću publiku svih uzrasta.

Bike Story

Bike Story

Ulaz je besplatan, a sadržaj atraktivan za sve dobne skupine, sa puno aktivnosti i otvorenih besplatnih radionica. Svojom idejom, sajam je jedinstven u ovom dijelu Europe. Uz domaću publiku, očekuje se i veliki broj gostiju iz inozemstva. (kupci, publika, izlagači).

Dodatne aktivacije svojom atraktivnošću privlače i one posjetitelje koji nisu ili još nisu "pravi biciklisti".


VIŠE O TEMAMAbicikliHala Parkbicikliranje
Povezano