S proljećem dolazi i Baldessarini Ambré Eau Fraîche

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.02.2020.

0

Baldessarini Ambré Eau Fraîche

Baldessarini Ambré Eau Fraîche

Baldessarini Ambré Eau Fraîche nova je varijanta bestselera Baldessarini Ambré – dosljedno intenzivan i senzualan, nadopunjen svježim uvodom u miris

Od početka ožujka 2020. miris Baldessarini Ambré Eau Fraîche odvodi vas u luksuzni mediteranski ambijent. Nadahnut morskim plavetnilom i svježinom lakog povjetarca, ovaj karakteristični miris daje svom korisniku ležernu eleganciju.
Baldessarini Ambré Eau Fraîche nova je varijanta bestselera Baldessarini Ambré – dosljedno intenzivan i senzualan, nadopunjen svježim uvodom u miris. Njegova je kompozicija stoga uvjerljiva kroz uravnoteženu igru dinamičnosti i muževne elegancije.

Novo izdanje bestselera

Slogan "Seperates the Man from the Boys" već je s Baldessarini Ambré, prvim mirisom u međunarodno uspješnoj liniji Ambré, pronašao novi izraz: izraz zavodljivosti pretočene u miris, zajedno sa samopouzdanjem i stilom iskusnog muškarca. Tipični atributi mirisa Baldessarini – suverenitet, postojanost i otmjenost – karakteristični su i za Baldessarini Ambré Eau Fraîche.

Foto: Baldessarini

Foto: Baldessarini

Nova interpretacija omiljenog klasika izbor je za muškarce svijeta koji svojom ležernom i osvježavajućom elegancijom uvijek ostavljaju dojam. Tema dizajna Ambré Eau Fraîche uklapa se u njegovu misao: prostranstvo mora i horizonta koji razdvaja nebo od zemlje kao simbol slobode i beskrajnih mogućnosti.
       
Baldessarini Ambré Eau Fraîche je dostupan od početka ožujka 2020. u drogeriji Müller.

VIŠE O TEMAMABaldessarini AmbreBaldessarinimuški mirisimuški parfemi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se