Ruska glazbena televizija MUZ TV snima Advent u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.12.2019.

0

MUZ TV u Zagrebu

MUZ TV u Zagrebu

Snimljeni materijal bit će prikazan 21. prosinca 2019. u putopisnoj emisiji Independent Traveler, odnosno 'Otpusk bez putevki' na MUZ TV-u

Na poziv Hrvatske turističke zajednice šesteročlana produkcijska ekipa iznimno popularne ruske glazbene televizije MUZ TV, takozvanog ruskog MTV-a, boravi u Zagrebu do 4. prosinca gdje snimaju čarobni adventski ugođaj glavnoga grada Hrvatske, ali i bajkovitu božićnu priču imanja SalajLand u Čazmi.
Snimljeni materijal bit će prikazan 21. prosinca 2019. u putopisnoj emisiji Independent Traveler, odnosno 'Otpusk bez putevki' na MUZ TV-u.
"U prethodne tri sezone emisija je ostvarila gledanost koja premašuje 25 milijuna ljudi diljem Rusije. Siguran sam da će kroz emisiju iz Zagreba i SalajLanda brojni ruski gledatelji imati priliku upoznati Hrvatsku kao kvalitetnu cjelogodišnju destinaciju koja ima vrlo bogatu ponudu i tijekom zimskih mjeseci", izjavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić, dodavši kako će pozitivnim trendovima s ruskog tržišta doprinijeti i direktan cjelogodišnji let na relaciji između Zagreba i Moskve.

Voditelj emisije Independent Traveler poznati je i popularni ruski voditelj i direktor programa MUZ TV-a Andrey Razygraev koji posjećujući destinacije širom svijeta istražuje zanimljive priče lokalnog stanovništva te nudi savjete i prijedloge sadržaja koje vrijedi doživjeti. Ovaj TV show najgledaniji je među mlađom i srednjom generacijom turista, a Razygraev je utjecajan i na društvenim mrežama, posebice na Instagramu gdje ima gotovo 100 tisuća pratitelja. Uz to, iza sebe ima deset velikih i uspješnih TV projekata, kao i intervjue s brojnim poznatim osobama poput Brad Pitta i Angeline Jolie.

Dodajmo kako je ovo već treće studijsko putovanje koje je organizirala Hrvatska turistička zajednica za ruske televizije u ovoj godini. Naime, u lipnju je u Hrvatskoj sniman TV show “Poedem, poedim”, odnosno “Let’s go, let’s eat” NTV televizije, dok je u rujnu snimljen i TV show “Orel I reshka“, televizije Pyatnica, tj. Friday TV.

VIŠE O TEMAMAAdvent u ZagrebuMUZ TVHrvatska turistička zajednica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se