Rundek i Ekipa na jednoj od najljepših pozornica Jadrana

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.06.2020.

0

Darko Rundek

Darko Rundek

Ovaj izuzetni glazbeni kolektiv nedavno je pustio dva sjajna singla – početkom travnja 'Unutarnji glas' te početkom svibnja 'Tko su svi ti ljudi'

Rundek i Ekipa dolaze 8. kolovoza na jednu od najljepših, ali i koncertno najaktivnijih, pozornica Jadrana, u šibensku tvrđavu sv. Mihovila.
U punom sastavu okružen sjajnim glazbenicima iz Ekipe, Darko Rundek predstaviti će nove pjesme kao i podsjetiti na neke legendarne klasike iz svog prebogatog kataloga.
Ovaj izuzetni glazbeni kolektiv nedavno je pustio dva sjajna singla – početkom travnja "Unutarnji glas" te početkom svibnja "Tko su svi ti ljudi". Obje će se naći na nadolazećem EP-u "Brisani prostor" planiranom tijekom 2020. godine.Ulaznice za veliki Šibenski koncert u prodaju kreću već sutra, u četvrtak 18. lipnja po cijeni od 140 kn. Kapacitet Tvrđave biti će prilagođen svim epidemiološkim preporukama i zdravstvenim pravilima u trenutku održavanja koncerta. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr.

VIŠE O TEMAMADarko Rundek
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se