Rundek & Ekipa u svibnju će nastupiti u Rijeci

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.04.2022.

0

Rundek & Ekipa

Rundek & Ekipa

Darko Rundek i Ekipa dolaze riječki Pogon kulture u petak, 20. svibnja, a zajedno će u punom sastavu podsjetiti na prebogati katalog pjesama

Nakon nastupanja s Cargo Triom, Rundek je za veliku obljetničku “Apocalypso Now” turneju okupio bend sastavljen od mlađih glazbenika s vibrantne zagrebačke scene. Ekipu sačinjavaju Roko Crnić na bas gitari i bubnjevima, Silvio Bočić na bubnjevima, gitari i basu, Miro Manojlović na udaraljkama i vibrafonu, Igor Pavlica svira trubu, a Ana Kovačić svira saksofon i sintisajzer. Glazbenici često mijenjaju instrumente, a svi pjevaju, osobito Darko Rundek koji i svira gitaru.
Nakon singlova “Tamni jorgovan”, “Barbara” i “Pješčane oluje”,  Rundek & Ekipa su s Andrejom Kurelec Košavić snimili album “Mura Mura”. Uslijedili su singlovi “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila” i “Voljeti stvarno” kao uvod u album “Brisani prostor” iz 2020. koji je osvojio Porina za najbolji album alternativne glazbe. Autor pratećih videa je Roko Crnić koji je uz Rundeka autor značajnog dijela tekstova na albumu.
Uz nove pjesme Rundek & Ekipa svirat će i legendarne klasike na potezu od Haustora do Cargo Tria. Okružen sjajnim glazbenicima, Darko Rundek će još jednom pokazati svoju snagu nastupa uživo.

Ulaznice po cijeni od 90 kn u prodaju kreću u ponedjeljak 11. travnja, a ta cijena će biti aktualna do 30. travnja. Dan nakon cijena se penje na 100 kn i bit će aktivna do 19. svibnja. Na dan koncerta cijena će iznositi 120 kn.

VIŠE O TEMAMADarko Rundekkoncerti u Rijeci
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se