Rublje hrvatske dizajnerice osvojilo Fashion Week Dubai

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2022.

0

Nera Lešić na Fashion Weeku Dubai

Nera Lešić na Fashion Weeku Dubai

Hrvatski model i bivša Miss Europe - Nera Lešić niže uspjeh za uspjehom. Tako je nakon Fashion Weeka u Milanu Nera lingerie reviju imala i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

"Revija je bila zaista spektakularna, u krugu odabranih gostiju i poznatih osoba. Nije lako probiti se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pogotovo ako imaš brend donjeg rublja. Znamo da su oni i dalje dosta konzervativni po tom pitanju, ali iskustvo u svijetu mode me naučilo da se uvijek moram znati snaći. Tako da su modeli uz rublje nosili ogrtače koji su im ipak malo prekrili tijelo tijekom revije." - istaknula je Nera Lešić.

Nakon desetogodišnje karijere modela, mlada dizajnerica i magistrica međunarodnih odnosa i diplomacije dobila je još jedno veliko priznanje u Dubaiju ovaj tjedan. Osvojila je prestižnu internacionalnu nagradu za ženu poduzetnicu - SHE Awards.

"Nagrada mi je kao kruna za sav naporan rad koji je iza mene, i za moj brend 'NERA lingerie' koji je zahtijevao i puno odricanja da bi danas bila tu gdje jesam. Kada sam čula svoje ime bila sam u pozitivnom šoku, jer između svih velikih poduzetnika koji su bili nominirani da ja odnesem nagradu kući, jednostavno nisam mogla vjerovati. No moram naglasiti da sam jako sretna i ponosna da sam baš ja ta poduzetnica godine."


VIŠE O TEMAMANera LešićFashion Week Dubaihrvatska moda
Povezano