Rovinjski Lone među najboljim hotelima svijeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.04.2012.

36

Hotel Lone, Rovinj

Hotel Lone, Rovinj

Na osnovu ocjena 41 anonimnog dopisnika časopisa Condé Nast Traveler, urednici su odabrali 121 najbolji novi hotel na svijetu u 2012. godini

U svibanjskom izdanju časopisa Condé Nast Traveler rovinjski hotel Lone uvršten je na ljestvicu "Hot List 2012", koja obuhvaća 121 najbolji novi hotel u 2012. godini. Condé Nast Traveler prestižni je svjetski turistički časopis koji se prodaje u više od 800.000 primjeraka, a može se čitati i u online izdanju.

Svi znamo koje su značajke dobrog hotela: besprijekorna usluga, izvrsna hrana, prekrasni tereni i, nemojmo zaboraviti, krevet tako udoban da se ne želite vratiti kući

Na osnovu ocjena 41 anonimnog dopisnika časopisa Condé Nast Traveler, urednici su odabrali 121 najbolji novi hotel na svijetu u 2012. godini, kao i 24 restorana i 35 novih spa centara. Deset mjeseci su novinari časopisa putovali svijetom i anonimno boravili u 172 nova hotela u 49 zemalja kako bi otkrili najbolje hotele na svijetu. Ove godine stroge kriterije zadovoljio je 121 hotel, a na 25. mjestu se smjestio hotel Lone.

"Svi znamo koje su značajke dobrog hotela: besprijekorna usluga, izvrsna hrana, prekrasni tereni i, nemojmo zaboraviti, krevet tako udoban da se ne želite vratiti kući. No, za sve nas u časopisu Condé Nast Traveler, dobar hotel je puno više od dobrodošlog privremenog skloništa - on je pokazatelj koji daje važan uvid u ono što vi, naši čitatelji, tražite na svojim putovanjima i na samim odredištima na koja putujete", ističu u Condé Nast Traveleru.

Ovaj prestižni časopis osnovan je 1987.godine i predstavlja jedno od najpouzdanijih imena u području putovanja. Časopis se temelji na jednostavnom, ali revolucionarnom principu: "Istina o putovanju." S ciljem doživljavanja svijeta točno onako kako ga doživljavaju njihovi čitatelji, dopisnici putuju anonimno i sami snose troškove za razliku od mnogih srodnih publikacija koje često prihvaćaju besplatan prijevoz i smještaj. Ovakav princip omogućuje iskreno, pošteno izvješćivanje o svim aspektima industrije što čini Condé Nast Traveler najuglednijim i najpouzdanijim izvorom informacija.

Hotel Lone otvoren je u lipnju prošle godine kao prvi dizajn hotel s pet zvjezdica u Hrvatskoj. U izgradnju hotela uloženo je 320 milijuna kuna, a arhitekturu i cjelokupno uređenje interijera i eksterijera potpisuju hrvatski dizajneri i umjetnici. Hotel raspolaže s 248 prostranih te moderno uređenih smještajnih jedinica s pogledom na more, i to s 236 soba, 11 apartmana i jednim predsjedničkim apartmanom veličine 129 četvornih metara. Gostima su na raspolaganju i dva fine dining restorana, Sea Food bar, dječji klub, tematski barovi, night club bar, wellness i spa centar na 1.700 četvornih metara te 10 višenamjenskih dvorana od kojih je ona najveća kapaciteta 650 mjesta.


VIŠE O TEMAMACondé Nast Travelerhotel LoneRovinjhoteli
Povezano