Robert Sever donosi proljetnu kolekciju 3.22

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.05.2022.

0

Foto: Robert Sever

Foto: Robert Sever

Vizuali su jednostavni, ležerni, snimljeni u opuštenoj atmosferi, dočaravajući lakoću nošenja odjeće iz novih kolekcija

"U našoj kreativnoj radionici nikada nije dosadno, pa u potpunom kontinuitetu stvaramo artikle koji dolaze iz vlastite percepcije i ukusa, koje onda ovisno o godišnjem dobu ili potrebama klijentica uvrstimo u određenu zbirku. Davno smo shvatili da nas više ne čine sretnim lansiranje velikih sezonskih kolekcija, pa smo se i u ovome odlučili za vlastiti tempo, predstavljajući nove kreativne priče u etapama koje nama kao brandu odgovaraju. Tako je ova treća ovogodišnja kolekcija nastavna priča na naš opus, fokusirajući se na artikle koji su itekako potrebni za svakodnevni chic suvremeni modni izričaj" - kaže Robert Sever povodom predstavljanja nove kolekcije 3.22.
Make-up: Saša Joković, Marina Drviš

Make-up: Saša Joković, Marina Drviš

Vizuali su jednostavni, ležerni, snimljeni u opuštenoj atmosferi, dočaravajući lakoću nošenja odjeće iz novih kolekcija. Kroz ovu kreativnu priču još više se približavamo svakodnevnoj funkcionalnoj odjeći koja je bogata dizajnerskim detaljima, ali je vrlo lagana za kombiniranje i nošenje.
Modeli: Ana Stanković, Andriana Gazić,  Kosjenka Bilić

Modeli: Ana Stanković, Andriana Gazić, Kosjenka Bilić

Uz već prepoznatljive košulje i haljine s prepoznatljivim estetskim potpisom, u selekciju je uvršteno i nekoliko modela haljina, od koji se izdvaja "Marija Tricolore" u predivnom retro floralnom uzorku u kombinaciji tri boje. U istoj kombinaciji izradili smo i haljinu za djevojčice pod nazivom "Kosjenka"

Frizure: Kuća Četki

Frizure: Kuća Četki

U liniji koja je prvi puta predstavljena prošle godine "HOME & VINTAGE" donosimo novu selekciju ukrasnih jastuka, u novim pastelnijim tonovima.

Izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su slikarstvom flore i faune. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno dizajniranim detaljima.

VIŠE O TEMAMARobert Sever
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se