RNB Confusion najavljuje Back 2 The City party

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2022.

0

Foto: RNB Confusion

Foto: RNB Confusion

Novo izdanje partyja Back 2 The City održat će se u garaži Muzeja suvremene umjetnosti gdje će, uz glazbu, biti i zanimljivih dodatnih sadržaja poput photobootha i glitter cornera

Krajem ljeta i party scena s obale seli na kontinent. Tradicionalno najbolji povratnički tulum u gradu pod kapom najpoznatijeg domaćeg klupskog brenda RNB Confusion i ove će godine otvoriti jesensku sezonu u Zagrebu. Naime, RNB Confusion Back 2 The City party održat će se 10. rujna u garaži Muzeja suvremene umjetnosti uz najpoznatije i najplesnije RnB i Hip hop hitove te uz neke nove sadržaje za sve partijanere.

Za glazbu u garaži MSU bit će zaduženi DJ Sheko i DJ Turk, iskusni DJi koji već godinama s DJ pulta dižu atmosferu na podijima diljem Hrvatske. Za zagrijavanje su adidas i RNB Confusion pripremili i službenu Spotify playlistu, a ulaznice su dostupne po cijeni od 70 kuna putem sustava Entrio ili kao poklon uz kupnju u adidas shopu u zagrebačkoj Ilici. Tamo prvi kupci novog NMD modela i još jednog artikla na poklon dobivaju tri karte za Back 2 The City party. Svoj dolazak na u MSU najavili su i poznati influenceri Marko Vuletić, Pave Elez te popularni Kuku$.

Ulaznice za RNB Confusion Back 2 The City party dostupne su u sustavu Entrio.hr


VIŠE O TEMAMARNB ConfusionMuzej suvremene umjetnostikoncerti u Zagrebu
Povezano