Rješenje za prhut, masnu kosu i osjetljivo vlasište

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.09.2013.

9

BC Scalp Therapy

BC Scalp Therapy

Sada sve probleme možete riješiti pomoću profesionalne linije njege vlasišta Schwarzkopf Professionala

Zdravo vlasište ključno je za prekrasnu kosu. Stoga, Schwarzkopf Professional predstavlja svoju stručnu liniju za osjetljiva, masna ili vlasišta sklona prhuti: novi BC Scalp Therapy. Inspiracijom u tehničkim naprecima i opsežnim istraživanjima provedenim u laboratorijima Schwarzkopf Professionala, formulirana je cjelovita linija proizvoda visokih performansi čija je svrha borba protiv glavnih problema vlasišta.
BC Scalp Therapy je linija koja hrani vlasište te pojačava ljepotu kose iznutra. Ova linija kosi i vlasištu osigurava hranjive sastojke potrebne za optimalno zdrav izgled kose. Linija bez silikona uključuje tri različita šampona i Control fluid koji će biti dostupni u salonima Schwarzkopf Professionala od rujna 2013.

BC Scalp Therapy – napredni kompleks ravnoteže vlasišta

BC Scalp Therapy

BC Scalp Therapy

Otvorite put prema prekrasnoj kosi i otkrijte profesionalna rješenja za glavne probleme vlasišta. Nutritive-Balance Complex u novoj BC Scalp Therapy liniji donosi proizvode s novim formulama bez silikona koja kombinira esencijalne nutritivne vrijednosti s antibakterijskim sastojcima kako bi opskrbili vlasište s potrebnim tvarima da ostane  zdravo i uravnoteženo. Formula sadrži glicerin, pantenol, vitamin B i snažne aminokiseline kao što su glycin, arginin, prolin i valin.

"Pravilna kombinacija ovih sastojaka omogućuje nam da se borimo protiv specifičnih problema vlasišta. Formula jača tvari koje se prirodno pojavljuju u zdravom vlasištu; barijera kože je osnažena, a vlasište je održano glatkim, elastičnim i manje osjetljivim", objašnjava Dr. Elisabeth Poppe, voditeljica međunarodnog razvoja proizvoda u Henkel Beauty Care Haircare.

VIŠE O TEMAMASchwarzkopf Professionalnjega vlasištaElisabeth PoppeBC Scalp Therapyprhutmasna kosaosjetljivo vlasište
Povezano