Riješite se celulita u samo 3 tjedna!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 11.06.2014.

360

BIOMEDIS: Serum protiv celulita

Ljeto je pred nama i svima nam je bitno izgledati što bolje na plaži

BIOMEDIS: Serum protiv celulita

S obzirom na to da celuit jako utječe na samopouzdanje, BIOMEDIS već 8 godina uspješno proizvodi svježi organski serum protiv celulita za koji 8 od 10 korisnica kaže da je savršen jer u samo 3 tjedna uklanja celulit i podiže samopouzdanje.

"Proizvod smo testirali na 50 žena u dobi između 35 i 55 godina. U jako kratkom vremenskom roku svim ženama smo smanjili naslage celulita na način da smo jednom dnevno umasirali Biomedisov serum na područja zahvaćena celulitom te ih omotali prozirnom folijom i pustili da djeluje 60 minuta", kažu iz Biomedisa.

Svježi organski serum protiv celulita

BIOMEDIS serum za njegu kože sklone celulitu predstavlja znanstvenu inovaciju među proizvodima za oblikovanje tijela zbog svog izuzetnog djelovanja na celulit kojeg čini uskladišteno masno tkivo.

Macerat bršljana, u kombinaciji s prirodnim hladnoprešanim uljima marelice i badema, aktivira oslobađanje uskladištene masnoće, dok eterična ulja ružmarina, kadulje i eukaliptusa usporavaju nakupljanje i skladištenje masnoća. Bršljan stimulira mikrocirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Dreniranjem uklanja višak vode, a to rezultira smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih.

> Iskoristite akcijsku cijenu i naručite 2x Serum za njegu kože sklone celulitu i uštedite 260Kn.
 

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOMEDIS?

Samo zato što se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka, Biomedis je organizirao dostavu direktno iz proizvodnje u vaš dom, na posao ili u ljekarne. Popis ljekarni možete vidjeti ovdje. Dostava je potpuno besplatna.

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. Sve recepture odobrava dr. Sadiković.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 091 445 7141.

> > Naručite odmah


VIŠE O TEMAMAcelulitserum protiv celulitaBiomedis
Povezano