Riješite se celulita na prirodan način (uz veliki popust)!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 21.05.2015.

0

BIOMEDIS Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu zahvaljujući ružmarinu, kadulji i eukaliptusu djelotvorno utječe na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava

Povodom 10 godina proizvodnje svježe prirodne kozmetike, BIOMEDIS je snizio cijene i do 50% te vam predstavlja jedan od svoja dva najprodavanija proizvoda koji će vam pomoći da ovo ljeto dočekate - bez celulita!

Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu

BIOMEDIS je u svom laboratoriju razvio savršen serum protiv celulita. "Proizvod smo testirali na 50 žena u dobi između 35 i 55 godina. U jako kratkom vremenskom roku svim ženama smo smanjili naslage celulita na način da smo jednom dnevno umasirali Biomedisov serum na područja zahvaćena celulitom te ih omotali prozirnom folijom i pustili da djeluje 60 minuta", kažu iz Biomedisa.

Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu zahvaljujući ružmarinu, kadulji i eukaliptusu djelotvorno utječe na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita se stimulira i cirkulacija krvi te eliminacija štetnih tvari iz organizma.

Bršljan je jedan od najpoznatijih prirodnih saveznika u borbi protiv narančine kore. Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu. Dreniranjem uklanja višak vode, a to rezultira smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Bršljan stimulira mikrocirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih.

Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i čvrstoću kože.

> Naručite set koji sadrži 2 seruma za njegu kože sklone celulitu i uštedite 100 kn

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Samo zato što se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka, Biomedis je organizirao dostavu direktno iz proizvodnje u vaš dom, na posao ili u ljekarne. Popis ljekarni možete vidjeti ovdje. Dostava je potpuno besplatna.

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. Sve recepture odobrava dr. Sadiković.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 091 445 7141.

> > Naručite odmah

BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse.VIŠE O TEMAMABiomediscelulituklanjanje celulitaserum protiv celulita
Povezano