Riccardo Tisci novi kreativni šef Burberryja

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 01.03.2018.

1

Riccardo Tisci | Foto: Luigi Lango

Riccardo Tisci | Foto: Luigi Lango

Talijanski dizajner Riccardo Tisci seli se iz Pariza u London, gdje će preuzeti ulogu novog kreativnog šefa svih Burberryjevih kolekcija

Riccardo Tisci, slavni talijanski dizajner i bivši umjetnički direktor Givenchyja, predstavljen je kao novi kreativni šef britanske modne kuće Burberry. Tisci će novu poziciju i službeno preuzeti 12. ožujka, javlja britanski Vogue.
Na Burberryjevom kormilu Riccardo Tisci zamijenit će Christophera Baileyja, koji je još krajem listopada prošle godine najavio odlazak, te koji je nedavno na London Fashion Weeku predstavio svoju zadnju (jesen/zima 2018/2019) kolekciju za Burberry.
Tisci je u Guvenchyju proveo više od deset godina. Na poziciji kreativnog direktora bio je od 2005. do 2017., a nova poslovna rola donosi mu i preseljenje iz Pariza u London. Kao kreativni šef, Tisci će upravljati svim Burberryjevim kolekcijama, a prvu će predstaviti u rujnu ove godine.

VIŠE O TEMAMARiccardo Tiscimodna industrijaBurberryGivenchyChristopher Bailey
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se