Replay Touch – najnapredniji model jeansa u svijetu mode!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.12.2016.

126

Replay Jeans arena u birano društvo najkvalitetnijeg denima uvodi TOUCH, najnapredniji model jeansa u svijetu, spoj seksepilnosti i udobnosti

Replay Touch

Replay Touch

Irina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell nose najiščekivaniji jeans u svijetu mode! Replay TOUCH je svojim naprednim karakteristikama oduševio poznate manekenke, a riječ je jeansu nove generacije koji vam pristaje poput vlastite kože.  Megapopularne manekenke biraju najbolji jeans koji se stapa s njihovim pokretima, jeans koji uspješno savladava sve izazove, jeans koji osjeća važnost dodira – Replay TOUCH.

Replay Jeans arena u birano društvo najkvalitetnijeg denima uvodi TOUCH, najnapredniji model jeansa u svijetu. Zaljubljenice u ovaj brand, modne urednice, blogerice i općenito pratiteljice trendova s nestrpljenjem su dočekale dan kada je Replay svoje storeove obogatio novim modelom! Inovativan TOUCH model donosi potpuno novi dizajn jeansa za žene u obliku iznenađujuće bogatog i atraktivnog materijala. Ovoga puta, inovacija je zaista jednostavna: naime riječ je o modelu koji je savršeno usklađen s vašim tijelom.

Replay TOUCH krasi potpuno novi dizajn, bogati i atraktivni materijali te preformanse obrađene do najsitnijih detalja! Strast, kojom je izrađen ovaj model, prvo je što osjetite tijekom nošenja ovog jeansa, a po prvi puta možete uživati u spoju seksiplinosti i osjećaja udobnosti. Neopisiv osjećaj glatkoće pokreta i senzibilnost osjeta nešto je što morate osjetiti na vlastitoj koži. TOUCH zadržava sve napredne karakteristike postojećeg Hyperflex modela te donosi nekoliko noviteta u jeans svijet – zahvaljujući posebnom kroju, izgledat ćete vitkiji za jedan konfekcijski broj, a osim toga, uz ovaj model, slobodno možete zaboraviti na dosadne nabore na koljenima zahvaljujući inovativnom RECALL sistemu koji vaš najdraži jeans vraća u oblik idealan baš za vas.TOUCH zaslužuje naziv malog remek djela s decentnim načinom brandiranja usprkos kojemu su automatski prepoznatljive kao dio Replay asortimana, ali na jedaj suptilan, elegantan način.

Dolaze u četiri standardna modela: SKINNY CROPPED, SKINNY LOW WAIST, SKINNY HIGH WAIST i SKINNY SUPER HIGH WAIST.

Što se boja tiče, modeli su dostupni u tamnoplavoj, medium svijetloplavoj, crnoj, sivoj i bijeloj.

Cijena ovog modela se kreće od 1.360 kuna.


VIŠE O TEMAMAtrapericeReplayženske trapericejeansIrina ShaykJoan SmallsStella Maxwell
Povezano