Replay Hyperflex+: Top-modeli traperica koje ćete obožavati!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.10.2018.

1

Ove sezone osim navedenih sport Chino i bajkerskih modela Replay trendseterica nosit će novi model Luz skinny-fit, koji je ujedno i top seller

Dok je Hyperflex lansiran u 2014. postao Replay bestseller zahvaljujući 100% elasticitetu, Hyperflex + patentiran u suradnji s ISKO ide korak dalje te nakon dugogodišnjeg traganja za savršenom formulom lansira kolekciju koja predstavlja Denim revoluciju. Hyperflex + pruža 3D elastičnost vlakana za savršenu figuru i fit touch.

Snaga kolorita i ovaj put se bazira na crnom i plavom Denimu te plavom Denimu bojanom iznova crnom bojom za postizanje dubljeg tonaliteta u modelima za nju i njega.

Emily Ratajkowski i Neymar Jr. za Replay

Emily Ratajkowski i Neymar Jr. za Replay

Za urbanog Replay muškarca 'must have' komad sezone je top seller Anbass, novi slim-fit bajkerski model te sportski Chino easy fit model s trend dodatkom - uzicom za vezanje oko struka i gležnjeva.

Ove sezone osim navedenih sport Chino i bajkerskih modela Replay trendseterica nosit će novi model Luz skinny-fit, koji je ujedno i top seller.

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Hyperflex + nudi raspon tonova od ultra crne do ispranih modela s lokalno izraubanim dijelovima za postizanje 'već nošenih' traperica također dostupnih u plavo-crnoj varijanti koja lansira nijanse poput indigo plavih. Fantastično cool modeli u sivim tonovima variraju od nebesko sivih nijansi pa sve do srednje sive u čistim tonalitetima i iznošenim varijantama.

Replay ostaje moćno vjeran sebi dok ga najnovija tehnologija stavlja na sam vrh Denim brendova koji naprosto morate imati na sebi.

Budite ukorak s najnovijim trendovima i potražite svoj model iz kolekcije Hyperflex + u najbližem Replay storeu.


VIŠE O TEMAMAtrapericeReplayženske trapericemuške trapericeskinny jeansEmily RatajkowskiNeymar Jr
Povezano