Repêchage – kozmetika koju zvijezde obožavaju dolazi u Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.10.2019.

0

Repêchage

Repêchage

U Hrvatsku je stigao luksuzni brend vrhunske kozmetike. Slavna vizionarka iz svijeta kozmetike Lydia Sarfati, dovela je u Hrvatsku svoj luksuzni brend Repêchage.

Lydia Sarfati je svoj brend Repêchage osnovala davne 1980. godine kada je već bila iskusna i poznata vlasnica otmjenog SPA centra na Manhattanu, u srcu New Yorka. Njezine su klijentice bile ugledne pripadnice društva, zvijezde i modeli, a povezivalo ih je to što su sve puno putovale i imale problem pronaći dobrog kozmetičara s kvalitetnim proizvodima na svojim putovanjima. Lydia je zbog njih osmislila prvi proizvod za svoj novi brend Repêchage koji će kasnije steći kultni status – tretman Four-Layer Facial.
Lydia je kreirala savršen tretman, onaj koji će njezinim klijentima omogućiti vrhunske rezultate neovisno o tome tko ga izvodi. Bio je to prvi tretman za lice u kutiji, s pojedinačnim dozama njege koja osigurava konzistentne i savršene rezultate baš svaki put. Sastojao se od četiri sloja kako bi koži pružio dubinsko čišćenje, hidrataciju, regeneraciju i lifting. Bazirao se na najučinkovitijem sastojku za njegu kože – morskoj travi. Klijentice su bile oduševljene, a ostalo je povijest. Repêchage Four-Layer Facial se danas može dobiti u preko 45 zemalja svijeta, a odsada u njegovim izvrsnim rezultatima možemo uživati i u Hrvatskoj.
Repêchage koristi samo najkvalitetnije sastojke, a inzistiraju na razinama na kojima ti sastojci doista utječu na bolji izgled kože. Sami proizvode svoj filtrat morske trave i poštuju najviše standarde kvalitete i djelotvornosti u svojim proizvodima. Posebno su ponosni kada kliničke studije pokažu koliko su zasluženo njihovi proizvodi na svjetskoj top listi, pa izbace vrtoglavo visoke postotke zabilježene promjene - Repêchage® the Vita Cura Gold B3 Serum Complex umanjuje dojam bora za 58%, a pora za 41%.

Lydia Sarfati

Lydia Sarfati

Repêchage filtrat morske trave je jedinstven. Većina proizvođača filtrata morske trave obrađuje je tako da je suše, no ta metoda liši morsku travu nekih dragocjenih sastojaka koji su osjetljivi na vrućinu, poput vitamina. Repêchage morsku travu prikuplja na održiv način i iz nje izvlači tekućinu, a zadržava sve benefite.

"Morska trava je najkompletnija i najprirodnija komponenta za zdravlje, ljepotu i wellness. U njoj su koncentrirani vitamini, minerali, elementi u tragovima, makro elementi, fitohormoni i aminokiseline. 30 godina nakon što smo pionirski prepoznali ulogu morske trave u njezi kože, uspjeli smo postići da je ona na samom tronu najvažnijih beauty sastojaka u 21. stoljeću. A sada i prelijepe Hrvatice mogu uživati u našim tretmanima koji će dodatno istaknuti i zaštititi njihovu ljepotu i zdravlje kože", rekla je Lydia Sarfati, osnivačica brenda Repêchage.

VIŠE O TEMAMAkozmetikaLydia SarfatiRepechage
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se