Remington proslavio 80. rođendan i predstavio inovacije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.10.2017.

0

Marijana Batinić i Remington

Marijana Batinić i Remington

Remington, jedan od vodećih svjetskih proizvođača uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela, ovih je dana u zagrebačkoj Laubi na prigodnom eventu proslavio 80 godina postojanja

Remington, jedan od vodećih svjetskih proizvođača uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela, ovih je dana u zagrebačkoj Laubi na prigodnom eventu proslavio 80 godina postojanja, a tom je prigodom predstavljen asortiman najnovijih rješenja i noviteta za njegu i uljepšavanje kose i tijela, kako za žene, tako i za muškarce – Durablade britvica, najnoviji IPL, Reveal Diamond mikrodermoabrazija uređaj, te Keratin Protect linija proizvoda za kosu.

U 80 godina postojanja Remington je svijetu predstavio niz inovacija, te je u većini njih bio i prvi: prvi električni aparat za brijanje, prvi trimer, prvi IPL, prvi Air Plates uređaj za ravnanje kose.

Remington

Remington

U svijetu muške i ženske njege kose i tijela Remington je sinonim za inovacije. Priča započinje prije punih 80 godina, 1937. godine kada je Remington svijetu predstavio prvi električni aparat za brijanje, The Closer Shaver – Model E. Samo tri godine kasnije, 1940. Remington upoznaje tržište s novim inovativnim modelom brijača naziva Remington Dual, opisujući ga „najbržim načinom za potpuno brijanje“. Riječ je o prvom električnom aparatu s dvije glave za brijanje, koji je zbog njihove fleksibilnosti bolje prianjao konturama lica, a zbog mogućnosti punjenja bio je vrlo koristan i za putovanja.

Osam desetljeća Remingtona

Osam desetljeća Remingtona

2017. Remington je predstavio i još jednu inovaciju, prvu takve vrste na svijetu. Na tržište je stigao Air Plates uređaj za ravnanje kose koji u novom revolucionarnom dizajnu ima jedinstveni sustav s odvojenim grijaćim pločama čija nova tehnologija omogućava da je uređaj hladan na dodir.


VIŠE O TEMAMARemingtonravnanje kosepeglanje kose
Povezano