Remington IPL Luxe, siguran sustav za uklanjanje dlačica salonske kvalitete

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 18.12.2018.

1

Foto: Remington

Foto: Remington

Biti zauvijek bez dlačica bilo je nešto što smo mogli samo sanjati. Sada, zahvaljujući najnovijoj Remington IPL tehnologiji, možete se zauvijek riješiti neželjenih dlačice iz udobnosti vašeg doma.

Predstavljamo vam Remington IPL Luxe, siguran sustav za uklanjanje dlačica salonske kvalitete, koji je dizajniran za postizanje trajno glatkih rezultata. Poštedite se odlazaka u salone i odbacite trake s voskom jer sada možete uživati u trajnim rezultatima nakon samo tri tretmana. Jednostavno i učinkovito, inteligentni senzori kože očitavaju vašu kožu stotinama puta u sekundi, neprimjetno i kontinuirano prilagođavaju optimalnu snagu za sigurno i učinkovito uklanjanje dlačica.

Remington IPL Luxe koristi tehnologiju impulzivne pulsne svjetlosti kako bi tretirao dlačicu u korijenu, što rezultira trajnim smanjenjem rasta dlačica i osjetno glatkom kožom. Nježan na koži i jednostavan za korištenje, i-Light Luxe ima tri načina rada te sadrži nastavak za korištenje na tijelu i precizan nastavak koji vam omogućuje da ciljate određena područja uključujući lice, tijelo i bikini zonu. IPL sustav također pruža optimalnu valnu duljinu, što znači da će folikul dlačice apsorbirati više svjetla i rasti mnogo sporije, čime ćete dulje imati glatku kožu.

IPL Luxe

IPL Luxe

Odradite tretman cijelog tijela u samo 43 minute, ili ako ste u žurbi, i-Light Luxe ima Express način rada, što znači da možete postići potpuni tretman tijela u manje od 15 minuta. Express način rada je izvrsna opcija ako nemate vremena, ali ćete trebati još nekoliko tretmana kako biste postigli željeni rezultat. Napredna PROPULSE ™ tehnologija radi zagrijavanjem folikula dlake, usmjeravajući svjetlosnu energiju na korijen dlačice kako bi se razbio ciklus rasta. Melanin u dlaci apsorbira svjetlosnu energiju i sprječava aktivnost folikula. Usavršena valna duljina znači da veći postotak od toga ide izravno na folikul dlake, pružajući vam rezultate koji traju, bez oštećenja kože.

> Više informacija na hr.remington-europe.com


VIŠE O TEMAMARemingtonuklanjanje dlačicadepilacijaepilacija
Povezano