Reebok suptilnom promjenom logotipa spaja fitness i modu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.11.2019.

0

Reebok

Reebok

Neznatno izmijenjen logotip odsad će biti integriran u sve Reebokove sportske i lifestyle linije koje će premijerno biti dostupne u ekskluzivnoj kolekciji već od sljedećeg mjeseca

Početak 2020. godine bit će obilježen u znaku jedinstvenog Reebokovog logotipa, redizajniranog ali još uvijek u prepoznatljivom i autentičnom duhu brenda – suptilnim, a modernim vektorom i stiliziranim slovom R.
Izvorni logotip Reeboka predstavljen je davne 1992. godine koji je do sada krasio sve Reebokove proizvode i to u brojnim inačicama. Nova dizajnerska evolucija logotipa najavljuje snažnu sinergiju Reebokovog ponosnog naslijeđa i uzbudljive budućnosti brenda.
Neznatno izmijenjen logotip odsad će biti integriran u sve Reebokove sportske i lifestyle linije koje će premijerno biti dostupne u ekskluzivnoj kolekciji već od sljedećeg mjeseca. Iznimke su CrossFit i UFC kolekcije koje će i dalje krasiti Reebok Delta iz 2011. godine.

Foto: Reebok

Foto: Reebok

"Naša je misija biti najbolji fitness brend na svijetu. Živimo na raskrižju fitnessa i mode, a naš je proizvod odraz te povezanosti. Novom afirmacijom logotipa nastojimo umanjiti razliku između fitness i lifestyle proizvoda u svom portfelju kako bismo brendu omogućili jedinstven značaj na tržištu uz snažnu poruku", izjavio je Matt O'Toole, predsjednik Reeboka.

VIŠE O TEMAMAmodna industrijaReebokMatt OToole
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se