Reebok i Khalid najavili globalno partnerstvo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.01.2020.

0

Khalid x Reebok

Khalid x Reebok

Globalna zvijezda Khalid u Reebokovoj kampanji 'Sport the Unexpected' slavi kreativnost, odvažnost i ekspresivnost

Reebok službeno najavljuje globalno partnerstvo s Khalidom, svjetski poznatim glazbenikom, nominiranim na 62. dodjeli Grammyja za snimku godine "Talk". Cilj ove suradnje je potaknuti kreativnost, eksperimentiranje i ekspresivnost kod mladih generacija.
"Uzbuđen sam ovom suradnjom s Reebokom. Nadam se da ćemo uspjeti potaknuti mlađe generacije da budu to što jesu i riskiraju", ističe Khalid koji kod Reeboka cijeni spoj starih i novih klasika te inspiriranje novih trendova.
Foto: Reebok

Foto: Reebok

Khalid će se u 'Sport the Unexpected' kampanji prvi put pojaviti ovog proljeća spajajući elemente nadrealnosti sa svojim autentičnim i karizmatičnim karakterom.

Vizualni elementi kampanje istaknut će Khalidovu prirodnu energiju, ali i Reebokovo nasljeđe kroz suvremenu prizmu.

Khalid za Reebok

Khalid za Reebok

Khalid nastavlja biti stup originalnosti, ponosa i motivacije mlađim generacijama, ističe Matt Blonder, izvršni direktor Reebok marketinga i digitalnog brand commercea te dodaje - "Svojim jedinstvenim umjetničkim zvukom, Khalid autentično simbolizira naš zajednički etos - nadahnjujući kreativnost i eksperimentiranje. Privilegirani smo što je postao član naše obitelji."

VIŠE O TEMAMAKhalidReebok
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se