RE:DESIGN nudi potpuni styling za suvremenu ženu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.10.2013.

13

RE:DESIGN

RE:DESIGN

U dvorani Kornati HYPO EXPO XXI kongresnog centra predstavljen je koncept RE:DESIGN koji nudi cjelokupan styling za sve važne trenutke u životu svake žene

RE:DESIGN okuplja afirmirane kreativce i poduzetnice koje su udružile snage da bi ponudile jedinstvenu uslugu na hrvatskom tržištu: modnu dizajnericu Kristinu Burju, vlasnicu branda Krie design, vizažisticu Elu Milković i Leu Bikić, vlasnicu GT Beauty studija za oblikovanje i njegu kose.

'Redizajnirana' klijentica

'Redizajnirana' klijentica

Zbog užurbanog životnog ritma ženama je sve teže pronaći vremena za brigu o svom izgledu. S druge strane, pritisak je sve veći i nije dovoljno izgledati 'samo' dobro – nameću se standardi koji od žena zahtijevaju da savršeno izgledaju u svakom trenutku. Zato su Kristina Burja, Lea Bikić i Ela Milković odlučile zajednički ući u projekt koji će ženama omogućiti da na jednom mjestu dobiju cjelokupan styling za bilo koju prigodu ili trenutak koji im je važan.

RE:DESIGN nudi različite vrste stylinga obzirom na prigodu: od vjenčanja kao the daya u životu svake žene, maturalne zabave ili dodjele diploma do poslovnog sastanka ili domjenka, odnosno bilo koje prilike u kojoj klijentica želi izgledati najbolje što može. RE:DESIGN im omogućava da u suradnji s modnom dizajnericom odaberu i kreiraju najbolju odjevnu kombinaciju, osmisle pripadajući make-up uz pomoć tima vizažista na čelu s priznatom filmskom šminkericom Elom Milković te u GT Beauty studiju dobiju idealnu frizuru koja će dodatno naglasiti i upotpuniti styling. Za 'hitne slučajeve' u ponudi je Express usluga brzog šminkanja i friziranja te posudbe odjeće.

"Mislim da je RE:DESIGN upravo ono što danas nedostaje suvremenoj ženi – više usluga na jednom mjestu koje zajedno daju savršen styling za bilo koju posebnu priliku. Ja prva ne stignem satima obilaziti shopping centre i modne salone u potrazi za savršenom haljinom, a dobru frizuru mogu zahvaliti prvenstveno činjenici da cijele dane provodim u studiju", komentirala je Lea Bikić. "Ja sam prva korisnica koja pokazuje da će projekt biti uspješan – već sam bila kod Lee na frizuri i naručila kožne hlače po mjeri kod Kristine", nadovezala se Ela Milković.


VIŠE O TEMAMARE:DESIGNKristina BurjaEla MilkovićLea Bikić
Povezano