Krie Design donosi ključne komade za prijelazni period

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.03.2023.

0

Foto: Luka Ašanin

Foto: Luka Ašanin

Bež baloner je klasika s kojom sve počinje, no Krie Design napravio je pomak u dizajnu u svom prepoznatljivom stilu te proširio paletu boja

Zima je uistinu nepredvidljiva čemu svjedočimo ovih dana. Osjetili smo, u kratkom periodu, proljetne temperature koje je zamijenio orkanski vjetar i snijeg. To nam stvara i novi problem kod odijevanja. No, Krie Design nudi rješenje novom 'outdoor' kolekcijom. Vrijeme je da svojoj zimskoj odjeći dodate nekoliko prijelaznih komada.

Krie Design

Krie Design

Baloner je definitivno jedan od njih. Ulaganje u jedan takav komad dobra je odluka, a sigurno će biti omiljen i u mnogim zimama koje dolaze. Jer ponekad kaput jednostavno nije dovoljan.

Bež baloner je klasika s kojom sve počinje, no Krie Design napravio je pomak u dizajnu u svom prepoznatljivom stilu te proširio paletu boja. Ovaj komad u ormaru daleko je najiskoristiviji koji možete imati, a uz njega će vaša postojeća odjeća izgledati još elegantnije. Kod balonera je najbolje to što zapravo ne dodaje sloj topline. Dakle, ako vani nije jako hladno, ali još uvijek trebate nešto za zagrnuti se, on je savršen izbor.

Foto: Luka Ašanin

Foto: Luka Ašanin

Krie Design u ovoj 'outdoor' kolekciji nudi i posebnu jaknu 'Message jacket' koju možete personalizirati originalnim natpisom koji će biti otisnut na leđima. Na taj način imat ćete jedinstveni modni komad u ormaru kakav nema nitko drugi.

Krie Design

Krie Design

Krie prsluci već su postali 'must have'. Za savršeno zaokruživanje vašeg ležernog stajlinga, dizajnerica Kristina Burja kreirala je 'Butterfly Puffer' i 'Butterfly Vest' u bež i 'dust pink' boji. Odlično se kombiniraju s trenirkom ili trapericama, a uvijek izgledate posebno pa i u sportskom izdanju.


VIŠE O TEMAMAbaloneriKrie DesignKristina Burjahrvatska modaprsluci
Povezano