Ravne sandale za baš sve ljetne kombinacije!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.05.2018.

61

Izrađene od ekološke kože, savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu

Brazilski brand Havaianas u svojoj ponudi za ljeto ima fantastičan izbor sandala – od glamuroznih modela s blistavim metalik efektom preko profinjenih jednobojnih, pa sve do šarmantnih kombinacija različitih tekstura, boja i ukrasnih detalja.

Poseban naglasak stavljen je na kolekciju sandala "You Riviera" koje osvajaju svojom multifunkcionalnošću i urbanim dizajnom.

Havaianas You Riviera

Havaianas You Riviera

Izrađene od ekološke kože, savršeno će pristajati svačijem stopalu i biti idealna pratnja u svim ljetnim prigodama, kako na plaži, tako i na ležernom večernjem koktelu ili šetnji gradom. Elegantni dizajn You Riviera kolekcije odlikuje se jednostavnom kombinacijom gumenih traka koje se profinjeno stapaju oko stopala, te dolazi u šest osnovnih kombinacije boja.
           
Nova verzija vrlo uspješnog modela You Riviera Maxi - sandale koje sadrže metalnu kopču na traci, a ona pridonosi sofisticiranom i elegantnom izgledu.

Ova opcija daje privlačnost ležernom izgledu ili dodaje završnu notu večernjem izgledu. Havaianas You Riviera Maxi sandala dostupne su u tri različite boje.

Ove Havaianasice su savršene kao uvod u ljetno raspoloženje iako vam godišnji još nije započeo!


VIŠE O TEMAMAsandaleHavaianasravne sandalejapankeHavaianas You Riviera
Povezano