Ravne sandale iz H&M-a: 10 najboljih modela za ljeto 2020.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.04.2020.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Kako nam se ljeto bliži, tako sve više i sve češće razmišljamo o ravnim sandalama. Pred vama su najbolji plodovi H&M-ove kolekcije.

Ljeto je iz dana u dan sve bliže, čak i kriza lagano prolazi, a to znači da su mnogima misli usmjerene ka slaganju modnih shema za najtopliji dio godine. Jedna od ključnih stavki svakako su sandale, i to one ravne.
Detaljno smo pregledali što po tom pitanju nudi H&M, i možemo konstatirati da je tu ponešto za svakoga. I kada je riječ o stilu, i kada je riječ o situacijama odnosno dijelu dana.
H&M

H&M

Od teške, jednostavne crne i smeđe klasike sa sjajem kože, pa sve do strastvenih sandala u crvenoj, romantičnih modela u boji fuksije i beskrajno elegantnih bijelih sandala... H&M se oslonio na sve velike trendove sezone i ponudio nam još jednu bogatu i zaokruženu kolekciju. I to po ugodnim, h&movskim cijenama.

Foto: H&M

Foto: H&M

Za vas smo izdvojili deset potencijalnih bestselera, vjerujemo kako će jedan od ovih modela uljepšati i vaše ljeto 2020.

H&M

H&M

Uživajte i pametno šopingirajte!

VIŠE O TEMAMAsandaleH&Mravne sandalekožne sandalenatikače
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se