Radio Tvornica slavi prvi rođendan uz Jonathan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.12.2022.

0

Foto: Radio Tvornica

Foto: Radio Tvornica

Radio Tvornica najavljuje veliku proslavu svog prvog rođendana koja će se održati u subotu, 28. siječnja 2023. godine u Tvornici kulture

Nakon prve, uspješne i kreativne godine, slavljeničku će večer, uz mnoštvo zabavnih sadržaja i druženja obilježiti koncert riječke grupe Jonathan te glazbeni gosti iznenađenja.

Radio Tvornica već 365 dana na totalno drugačiji način kreira svoj program i donosi kombinaciju kvalitetne glazbe, servisnih informacija, predstavljanja kulturnih sadržaja, zelenih tema i aktivnosti civilnog društva te promocije aktivnog i zdravog života uz dinamične i provokativne informativne i kontakt sadržaje. Radio je dostupan 24/7 na www.radiotvornica.hr te kao prvi privatni digitalni radio na DAB+ platformi, a svoj će prvi rođendan obilježiti velikom rock eksplozijom.

Za svoju je veliku feštu ekipa Radija Tvornice odabrala bend Jonathan kao glavnu točku večeri. Jonathan već gotovo 10 godina obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu nastupima i kvalitetnim izdanjima koja su osvojila srca publike i kritike. Debitirali su albumom ''Bliss'' 2014. godine nakon kojeg su objavili kratki EP ''Getting closer is keeping us apart'' te dvostruki LP ''To Love/To Hold''. Moćna im je kombinacija indie rocka s primjesama post punka i popa od samih početaka, osim vjerne publike, donosila brojna priznanja kao što su četiri Rock&Off nagrade, od čega čak tri za Koncertnog izvođača godine, te nominaciju za Porin. Nakon turneje po Americi, riječki je bend nastavio rasprodavati klubove po Hrvatskoj, a novi su materijal najavili već dvama singlovima – ''Falling'' i ''Have It All''. Publiku će koncertom u Tvornici kulture prisjetiti starijih stvari, ali i uvesti u novu eru jednog od najznačajnijih regionalnih bendova.Osim koncerta Jonathana, Radio Tvornica priprema i posebne goste iznenađenja. Ovaj će event biti i idealna prilika za druženje sa Šamanom i Ifkom, Renči, Tiborom i Mićom te ostatkom ekipe Radio Tvornice koja vas poziva na ludu proslavu rođendana.


VIŠE O TEMAMARadio TvornicaJonathankoncerti u Zagrebu
Povezano