Queens Of The Stone Age dvije noći zaredom na Šalati

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.01.2024.

0

Foto: Andreas Neumann

Foto: Andreas Neumann

Bend je dodao još jednu večer – 24. srpnja – čime su postali prva grupa koji će odsvirati dvije večeri na Šalati, omiljenom otvorenom koncertnom prostoru

Američkoj grupi Queens Of The Stone Age bilo je potrebno nešto manje od 4 tjedna, a čak 6 mjeseci uoči održavanja, da rasprodaju svoj nastup u Zagrebu 23. srpnja, što ga čini najbrže prodanim koncertom ikad na stadionu Šalata.

Bend je dodao još jednu večer – 24. srpnja – čime su postali prva grupa koji će odsvirati dvije večeri na Šalati, omiljenom otvorenom koncertnom prostoru.

U bogatoj povijesti međunarodnih koncerata ŠRC Šalata ugostila je neka od najvećih imena glazbe kao što su Bob Dylan, Duran Duran, Billy Idol, The National, Morrissey, Faithless, Whitesnake, Franz Ferdinand, Pixies, Skunk Anansie, Placebo, Slash, Incubus, Simple Minds, Simply Red i mnogi drugi, ali nastup tamo nikada nije rasprodan čak 6 mjeseci uoči održavanja

Ulaznice za novi QOTSA koncert 24. srpnja kreću u prodaju u utorak 16. siječanja u 10 sati po cijeni od 66 eura, a dostupne su na prodajnim mjestima i online na Eventim.hr.

Bend je trenutno na turneji na kojoj promovira svoj sjajni novi album, "In Times New Roman..." iz 2023.


VIŠE O TEMAMAQueens Of The Stone Agestadion Šalatakoncerti u Zagrebu
Povezano