Push-up volumen za tanku kosu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.05.2013.

7

L'Oréal Professionnel Volumetry

L'Oréal Professionnel Volumetry

Za žene s tankom kosom nedostatak volumena jedan je od ključnih problema, a L'Oréal Professionnel ga želi riješiti proizvodima iz linije Volumetry

Tanka kose do 30% je tanja od normalne kose, što je jedan od razloga zašto izgleda beživotno. Zbog problema brzog mašćenja kose korijen se priljubljuje uz vlasište. Zahvaljujući novim sastojcima poznatim po svojim blagodatima pružanja volumena i na dužinama i korijenu, Série Expert razvio je ovu liniju za tanku kosu koja rješava probleme volumena i hranjenja – L'Oréal Professionnel Volumetry.
Po prvi puta L'Oréal Professionnel uz proizvode za njegu kod kuće razvija i salonsku uslugu Volumceutic za push-up učinak koji traje do 72 sata. Ova usluga od samo 2 koraka pružit će vašoj kosi "dosad neviđen" volumen, hvale se iz L'Oréal Professionnela.

Prvi korak

Anti-gravitacijski serum za volumen tanke, senzibilizirane kose
- Ovaj tretman obavija vlakno kose te pomaže u stvaranju volumena tanke, senzibilizirane kose.

Drugi korak

Anti-gravitacijska gel maska za volumen tanke, senzibilizirane kose
- Ova maska obogaćena je s HydraLightom, sastojkom poznatom po hidratantnim blagodatima. Korišten u kombinaciji s anti-gravitacijskim serumom pruža vašoj kosi push učinak do 72 sata.

VIŠE O TEMAMAtanka kosanjega koseL'Oreal Professionnelvolumen koseSerie ExpertL'Oréal Professionnel Volumetry

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se