Pure lemon kao citrusno-cvjetni pozdrav ljetu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2023.

0

hej:pure pure lemon

hej:pure pure lemon

Citrusno-voćna gornja nota naglašena je okrepljujućim bergamotom, limunom i mandarinom. Cvjetne i bijele note elegantnog narančinog cvijeta naglašavaju topao i nježan izraz.

U skladu s ljetom, nova citrusno-transparentna mirisna varijanta pure lemon nadopunjuje postojeću kolekciju tri clean mirisa pure flower, pure water i nagrađenog mirisa pure wood. Pure lemon bit će dostupan u Mülleru od sredine svibnja 2023.

hej:pure je prvi potpuno održivi koncept mirisa proizvođača Mäurer & Wirtz te u ovoj seriji vodi brigu o čitavom lancu stvaranja vrijednosti.

Citrusno-voćna gornja nota naglašena je okrepljujućim bergamotom, limunom i mandarinom. Cvjetne i bijele note elegantnog narančinog cvijeta naglašavaju topao i nježan izraz. U osnovi, kremasti i obavijajući akordi tople cedrovine daju mirisu senzualni karakter i elegantano ga zaokružuju.

Dizajn je također prirodan i reduciran: Samo brend i naziv mirisa napisani su bijelim slovima na smeđoj, purističkoj bočici od recikliranog stakla. Umjesto uobičajenog plastičnog čepa, hej:pure bočicu krasi samo mali metalni klip. Sklopiva kutijica s FSC certifikatom sadrži 100 posto reciklirani vlaknasti materijal.

hej:pure pure lemon

hej:pure pure lemon

Serija mirisa hej:pure sastoji se od varijanti pure flower, pure water, pure wood i pure lemon. Sve varijante mirisa bit će dostupne od srpnja 2023. u uobičajenim trgovinama i digitalnim specijaliziranim trgovinama i parfumerijama.


VIŠE O TEMAMAženski mirisihej:pureženski parfemiMaurer & Wirtz
Povezano