Puma uz Natali Dizdar i Idu Prester

Piše: CroModa.com
Objavljeno 04.12.2009.

0

Puma je u Zagrebu predstavila svoje kreacije za proljeće i ljeto 2010. godine. Plesno-modnu koreografiju osmislio je glumac Edvin Liverić, uzvanike je zabavljala Natali Dizdar dok je program vodila Ida Prester.

Puma je u Zagrebu predstavila svoje kreacije za proljeće i ljeto 2010. godine. Plesno-modnu koreografiju osmislio je glumac Edvin Liverić, uzvanike je zabavljala Natali Dizdar dok je program vodila Ida Prester.

Natali Dizdar

Natali Dizdar

Nove Pumine kreacije odlikuju se jarkim bojama, kvalitetnim materijalima i kreativnim grafikama, a svaka od kolekcija odiše originalnošću.

Plesno–modnu koreografiju osmislio je glumac Edvin Liverić, uzvanike je zabavljala Natali Dizdar dok je program vodila Ida Prester.

U plesnom spektaklu uživale su brojne osobe iz javnog života među kojima glumica Marija Borić, model Petra Maroja, glumac Duško Modrinić, glazbenik Kristijan Beluhan, akademski slikar i scenograf  Saša Šekoranja, tv voditelj Ivica Djuzel, hokejaš Marko Lovrenčić i brojni drugi.

Puma trčanje - svaki komad iz te kolekcije napravljen je s naglaskom na kvalitetu, udobnost i brzinu. Tenisice su napravljene pomoću najmodernije tehnologije te uzdižu trčanje višu razinu, a materijali od kojih je izrađena odjeća ove kolekcije štiti vas od vjetra i ne dozvoljava gubitak tjelesne temperature.

Ida Prester

Ida Prester

Puma ženska kolekcija - kretivni direktor Pume - Hussein Chalayan - lansirao je kolekciju za žene koje su zadovoljne sobom i žele se izraziti na poseban način. Čiste linije inspirirane su linearnom formom mišića ljudske anatomije i Toyo Ito-m, japanskim tipom arhitekture.

Puma jedrenje - PUMA Ocean Racing kreće punim jedrima u novu proljeće&ljeto 2010. sezonu.  Inspirirana opremom koju su koristili hrabri mornari na PUMA’s il mostro brodu dok su jedrili oko svijeta, ova kolekcija nudi originalne kreacije i tehničke detalje te je možete nositi i na brodu i dok ste usidreni u lukama diljem svijeta.

Puma Afrika - PUMA surađuje s  umjetnikom iz Afrike - Kehinde Wileyem - koji je dizajnirao PUMA Afrika kolekciju za proljeće&ljeto 2010. Kolekcija PUMA Afrika koristi sedam grafičkih obrazaca iz postojećih Wileyemovih radova te ih integrira unutar kolekcije. Ovo je prva suradnja između Puma i Kehinde Wileya te je dio veće - Afrikom inspirirane - tematske kampanje za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2010.

Puma motorsport SS2010 – koristeći urbani dizajn, Puma čini motorsport prihvatljivim za sve, a ne samo za profesionalce. U kolekciji odjeće mogu se vidjeti mrlje na odjeći i “prljavi” izgled te moderni zig - zag vez kombiniran s modernim grafikama. Glavna inspiracija za ovu kolekciju dolazi iz Ferrari tima Formule 1 te Duccati motora. 
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se