Puma i Dinamo sljedeće četiri godine zajedno

Piše: CroModa.com
Objavljeno 08.07.2011.

0

Nakon potpisivanja ugovora uslijedilo je ekskluzivno predstavljanje tri kompleta Dinamovih dresova za sljedeću sezonu

Puma i Dinamo Zagreb

Puma i Dinamo Zagreb

Danas, 8.srpnja, u dvorani Kornati zagrebačkog Hypo centra, svečano je potpisan ugovor o surdnji između GNK Dinama i Pume, jednog od najvećih svjetskih proizvođača sportske i lifestyle opreme.

Danas, 8.srpnja, u dvorani Kornati zagrebačkog Hypo centra, svečano je potpisan ugovor o surdnji između GNK Dinama i Pume, jednog od najvećih svjetskih proizvođača sportske i lifestyle opreme. Ugovor je za GNK Dinamo potpisao predsjednik kluba, gospodin Mirko Barišić, a za Pumu gospodin Harald Hoefer, Team Sport manager.

Nakon potpisivanja ugovora uslijedilo je ekskluzivno predstavljanje tri kompleta Dinamovih dresova za sljedeću sezonu: dresovi za domaće, gostujuće i europske utakmice. O navedenim se dresovima već dulje vrijeme raspravljalo na hrvatskim nogometnim forumima, brojni su zaljubljenici u plavu boju nagađali kako će novi dresovi izgledati, a prema reakciji prisutnih na predstavljanju, visoka su očekivanja u potpunosti ispunjena.
 
Puma i Dinamo Zagreb

Puma i Dinamo Zagreb

 
"Mi u Pumi smo izrazito zadovoljni potpisivanjem ugovora s tako velikim klubom kao što je GNK Dinamo. Uvjerni smo u uspješnu suradnju kroz sljedeće četiri godine - i to suradnju na obostrano zadovoljstvo. Ovom prilikom želim istaknuti da GNK Dinamu od srca želimo kvalifikaciju u skupinu Lige prvaka i puno uspjeha u novoj sezoni u novoj Puminoj opremi" naglasio je nakon potpisivanja ugovora Harald Hoefer, Team Sport manager Pume za EEMEA regiju koja uključuje srednju i istočnu Europu, Afriku i Indiju.

Dinamove ćete igrače u novoj Puminoj opremi moći gledati već u ponedjeljak, 11. srpnja, a u novim će dresovima prvi puta na službenoj utakmici Dinamovi igrači istrčati već u srijedu, 13. srpnja 2011. godine, u kvalifikacijskom susretu 2. pretkola Lige prvaka sa azerbajdžanskim klubom Neftchi u Maksimiru.
 
Puma i Dinamo Zagreb

Puma i Dinamo Zagreb


Povezano