Pull&Bear: Novi koncept i nova trgovina u Arena Centru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.04.2016.

0

Pull&Bear za proljeće/ljeto 2016.

Pull&Bear za proljeće/ljeto 2016.

Najnovije Pull&Bear kolekcije čekaju vas u prostranoj trgovini površine od 570 četvornih metara u zagrebačkom Arena Centru

Pull&Bear, mladi modni brand Inditex Grupacije, koji je ujedno i vlasnik brandova Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe, otvara novu trgovinu u Arena Centru u Zagrebu. Nova trgovina je površinom puno veća od prethodne te ju krasi osvježen koncept.

Najnovije Pull&Bear kolekcije ponuđene su u prostranoj trgovini površine od 570 četvornih metara. S otvaranjem ove trgovine brand prvi puta u Hrvatsku dovodi novi koncept, koji je zadržao njegova karakteristična obilježja kao što su kultni surferski kombiji i veliki LED panoi. Rasvjeta, svjetlije palete boja i jednostavniji detalji značajke su novog koncepta trgovine koji kolekcije stavljaju u prvi plan.

Tradicionalne mediteranske teksture poput opeke, cigle i betonskih blokova postavljenih u dizajnu piramide dodali su prostoru toplinu. Namještaj trgovine izrađen je od crnogoričnog drveta i pluta te je prirodne boje.

Prostor ima i stupove s pozadinskim osvjetljenjem koji povecava otvorenost, pod od bijelih mramornih pločica s crnim i žutim detaljima te parketa koji kombiniraju različite vrste drveta.

Metalne rešetke na stropu daju indirektnu rasvjetu koja pridonosi toplini prostora, dok direktna rasvjeta daje naglasak najbitnijoj stvari u trgovini - odjeći.


VIŠE O TEMAMAPull&BearInditexArena Centarshopping u Zagrebu
Povezano