Puder koji ćete obožavati: Teint Idole Ultra Wear u čak 27 nijansi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.04.2019.

0

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude

Kao dokazani saveznik savršenog tena, podloga Teint Idole Ultra Wear neizostavan je proizvod u životima žena već više od dvadeset godina

Postojana je i ugodna te u trenu osigurava potpunu pokrivenost, a njezina se formula stalno unaprjeđuje i pomiče granice savršenstva, u neprestanoj potrazi za najboljim mogućim načinom ispunjenja potreba žena.
Obvezno je stoga za spomenuti da je danas Teint Idole Ultra Wear puder dostupan u Hrvatskoj u čak 27 nijansi.
Posljednji izazov bilo je spajanje dokazanih učinaka Teint Idole Ultra Wear s novom prozračnom formulom, a taj je cilj postignut novim proizvodom: Teint Idole Ultra Wear Nude.

Foto: Lancôme

Foto: Lancôme

Novi puder osmišljen je za žene koje žele 'neprimjetan makeup' i učinkovitu formulu s dugotrajnim djelovanjem, a krasi ga širok raspon nijansi (njih 10 lokalno), pokrivenost s prozračnim mat učinkom do 24 sata i potpuno prirodan izgled.

Sve više žena teži učinku ‘neprimjetnog makeupa’ i posvećuje sve veću pažnju isticanju prirodne ljepote kože.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude stiže u čak 27 nijansi

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude stiže u čak 27 nijansi

Žene su više no ikad spremne pokazati svoj prirodni ten i svoje pravo 'ja', a Teint Idole Ultra Wear Nude upravo odgovara na te potrebe.

Ljepota ima mnogo lica, glasova i boja; stoga je Lancôme u novu kampanju uključio 45 žena, od kojih svaka predstavlja drugu nijansu iz palete Teint Idole Ultra Wear.

Lancôme glasnije no ikad poziva žene da se odvaže iskazati svoje stavove. Zahvaljujući podlozi Teint Idole Ultra Wear Nude, njihova koža izgleda potpuno prirodno tijekom cijelog dana, uz ujednačen ten.

VIŠE O TEMAMApuderiLancome
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se