Prvi pogled na Givenchyjevo bijelo proljeće 2016.

Piše: Tea Marić, Pariz, Zagreb
Objavljeno 17.12.2015.

0

I Givenchy je u ovim hladnim danima najavio sezonu koju jedva čekamo! U marketinškoj kampanji za sezonu proljeće/ljeto 2016. ova slavna kuća okupila je impresivnu ekipu modela, stilista i fotografa.

U novoj Givenchyjevoj reklamnoj kampanji Riccardo Tisci okupio je impresivnu ekipu supermodela, a fotografiju je povjerio provjerenom dvojcu Mert & Marcus

U reklamnoj priči koja je preplavljena nevinom bijelom bojom, u udarnim Givenchjevim komadima za naredno proljeće pozirali su Isis Bataglia, Lexi Boling, Leila Goldkuhl, Kris Gottschalk, Imaan Hammam, Issa Lish, Lineisy Montero i Greta Varlese, dok se za fotografiju pobrinuo proslavljeni dvojac Mert Alas & Marcus Piggott.
U drugom dijelu kampanje pojavit će se renomirani supermodeli i muze Givenchyjevog kreativnog direktora Riccarda Tiscija - Mariacarla Boscono, Natalia Vodianova, Lara Stone, Joan Smalls, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Iselin Steiro i Gemma Ward.

VIŠE O TEMAMAMert AlasMarcus PiggottRiccardo TisciGivenchy
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se