Prvi H&M Home odjel u Hrvatskoj otvoren u Arena Centru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.12.2023.

0

H&M Home u Arena Centru

H&M Home u Arena Centru

H&M podiže iskustvo kupnje u preuređenoj trgovini u zagrebačkom Arena Centru, predstavljajući i prvi H&M Home odjel u Hrvatskoj

H&M je obilježio je značajnu prekretnicu velikim ponovnim otvaranjem svoje novouređene trgovine u Arena Centru u Zagrebu u petak, 15. prosinca. Preuređena trgovina predstavila je najnoviju zimsku kolekciju, te dugoočekivani i prvi H&M Home odjel  u Hrvatskoj – savršeno odredište za uređenje doma i blagdansko darivanje.

Foto: H&M

Foto: H&M

Proslavljajući dugo iščekivano ponovno otvaranje, H&M je poželio dobrodošlicu modnim entuzijastima i ljubiteljima uređenja doma. Najveća novost tijekom velikog ponovnog otvaranja bio je elegantni i prozračni H&M Home odjel, koji se sada može pohvaliti vlastitim namjenskim ulazom, povećavajući ekskluzivnost kupovnog iskustva.

Foto: H&M

Foto: H&M

Unutar ovog prostranog odjela posjetitelji su se susreli s bogatim izborom blagdanskih ukrasa, asortimanom za uređenje doma i posuđem. Izložbeni elementi pažljivo vode posjetitelje kroz raznoliku ponudu stilskih i pristupačnih artikala, uključujući udobne deke, dječju odjeću i elegantno posuđe. 

H&M Home u Arena Centru

H&M Home u Arena Centru

Ovaj dobro organizirani prostor ne samo da je poslužio kao izvor inspiracije, već je također pružio prikladno odredište za kupovinu za kupce koji traže ideje za blagdanske darove i blagdansko dekoriranje doma.

H&M

H&M

Osim očaravajućeg svijeta H&M Home-a, trgovina H&M u Arena Centru poziva kupce da istraže svoj osobni stil uz široku i elegantnu ponudu modnih izbora za žene, muškarce i djecu. Aktualna zimska kolekcija prikazuje najnovije trendove i ključne komade za aktualnu sezonu, dizajnirane da nas griju i drže u trendu tijekom hladnih mjeseci.


VIŠE O TEMAMAnamještajH&MH&M Homeuređenje domaArena Centar
Povezano