Prva hrvatska torba sa 5 lica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.10.2011.

42

Masheena+Baggiz

Masheena+Baggiz

Bilo da kupujete za sebe ili kao poklon, torba Masheena+Baggiz torba vas neće iznevjeriti!

Voliš kvalitetne dizajnerske torbe i preferiraš domaće brandove? Onda si na pravom mjestu, jer torba Masheena+Baggiz je upravo takva! Ne samim time što je to pravi hrvatski proizvod, već što u jednoj torbi dobiješ 5!

Obrni, okreni i nova torba je na tebi!

Ova dizajnerska torba je svojevrsno remek djelo naše mlade dizajnerice iz Čakovca, koja je isključivo za domaći brand Masheena iskreirala totalno otkačenu torbu.Dovoljno ju je samo preokrenuti na drugu stranu da bi se dobila totalno nova torba. Uz svaku torbu dobijete i remen za malu torbicu koja se može nositi zasebno ili u kombinaciji sa velikom torbom.

Jedan dan ti paše čisto crna torba... drugi dan bi htjela crnu, ali da ima neki detalj koji ti paše uz novi rajf... Treći dan želiš čisto bijelu... a četvrti pak bijelu sa detaljem da ide uz novi remen... A kad ne želiš ništa od toga, jer ti je jednostavno torba prevelika, i treba ti samo mala slatka torbica za otići na kavu... Sve to ima samo jedna Masheena torba!


Torba Masheena+Baggiz Dolazi u 3 varijante: Crno-zlatna, crno-bijela te tamnosmeđa i bež kombinacija. Detalji poput raznih trakica u boji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Za svakog ponešto.

Bilo da kupujete za sebe ili kao poklon, Masheenina torba vas neće iznevjeriti, dapače, woooow efekt je zagarantiran!

Cijena torbe Masheena+Baggiz je 479 kuna, s besplatnom dostavom na području Hrvatske. Više detalja na www.masheena.com.hr.

VIŠE O TEMAMAMasheenaBaggiztorbahrvatski proizvodtorbehrvatska moda
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se