Prsten od bijelog zlata s dijamantima - savršen dar za Valentinovo!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.02.2013.

127

Zlatarna Koci

Zlatarna Koci

Zlatarna Koci predstavlja tri modela prstena od bijelog zlata s dijamantima koji predstavljaju idealan odabir za darivanje od srca

Ako ste odrastali uz bajke koje su vodile u neodoljiv svijet intrigantnih likova, magije i  sretnih završetaka, onda vam nije strana vizija prave ljubavi koja uključuje princezu i princa na bijelom konju koji, savladavši sve prepreke na putu svoje ljubavi, žive sretno do kraja života. Bez obzira koliko je stvarnost modernog življenja udaljena od idealnog scenarija popularnih bajki, pronaći pravu ljubav, drugu polovicu slagalice, cilj je svakom od nas. Prava je ljubav najjača magija koja postoji, ona prekida sve zle čini, čini nas snažnima, ispunjava srećom, liječi.
No, da li je prava ljubav doista vječna? Još prije nekoliko godina, njujorški znastvenici dokazali su da 10% parova i nakon 20 godina veze dijele istu strast kao i na samom početku njihove ljubavne priče. Ljubav dolazi u različitim oblicima i različitim stupnjevima ono što je zajedničko svim najdužim ljubavnim pričama jesu – intimnost, strast i predanost. Za pravu ljubav iz bajke prenesenu u stvarni život potrebno je puno strpljenja i kontinuiranog truda, a to je ono što znaju svi parovi s dugogodišnjim stažom zdravih i strastvenih veza
Gotovo u cijelom svijetu, veljača je priznata kao mjesec ljubavi a 14. dan u mjesecu poznatiji je kao Dan zaljubljenih, tj. Valentinovo. Iako je riječ o drugom najpopularnijem prazniku dijem svijeta (nakon Nove godine), Dan zaljubljenih još uvijek nije dan lišen radnih obaveza, kao neki drugi praznici, no unatoč tome, taj dan na razne je načine posvećen najljepšem osjećaju – ljubavi.

Još od 15. stoljeća održao se običaj da na taj dan zaljubljeni svoju ljubav iskazuju međusobno izmjenjujući darove. Pored cvijeća i čokoladnih slastica, nakit je jedan od najpopularnijih poklona za Valentinovo. U zagrebačkoj Zlatarni Koci iz Frankopanske 3 saznali smo kako je Dan zaljubljenih među muškarcima posebno popularna prilika za kupnju prstenja. Nerijetko se za Valentinovo kupuju i zaručnički prsteni, jer može li išta biti romantičnije od prošnje za Valentinovo?

Posebno za ovu priliku, Zlatarna Koci predstavlja tri modela prstena od bijelog zlata s dijamantima koji predstavljaju idealan odabir za darivanje od srca na dan kada se slavi najljepši osjećaj na svijetu – ljubav.

VIŠE O TEMAMAZlatarna Kocinakitzaručnički prsteniprstenDan zaljubljenihValentinovopokloni za Valentinovoprstenjebijelo zlatodijamanti
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se