Pronađite naočale po vašoj mjeri: 15 VRUĆIH prijedloga!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.05.2017.

79

Idealan par sunčanih naočala više je od samog trendi dizajna – pronađite model po vašoj mjeri! Evo što vas čeka u Ghetaldusu Split.

Svi već nestrpljivo očekujemo dolazak ljeta, a sunce tek sramežljivo proviruje iza oblaka dok se živa na termometru baš i ne diže željenom brzinom. Iako nam nedostaje sunca, ponuda različitih modela i oblika sunčanih naočala nikada nije bila veća – okrugle, četvrtaste, ovalne, mačkaste, metalik, mat... i sami znate koliko se teško odlučiti za onaj jedan idealan model koji će biti ukras vašem licu tijekom gotovo cijele godine. Ono što često zaboravljamo tijekom izbora savršenog para sunčanih naočala je zaštita oka od štetnih UVA i UVB zračenja koja su iz dana u dan sve opasnija, te postaju vrlo bitan faktor pri kupnji kvalitetnih naočala.

Optika Ghetaldus Split još od 1957. godine brine za vaš vid u poslovnicama diljem Dalmacije, a za ovo su ljeto pripremili modele iz novih kolekcija renomiranih brandova poput Celine, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Carrera, Marc Jacobs, Tom Ford, Vogue, Ray-Ban, Police te brojnih drugih koji, osim svojim dizajnerskim potpisom, osvajaju i staklima iznimne kvalitete.

15 HOT prijedloga za ljeto 2017. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAGhetaldusCelinesunčane naočaleMarc JacobsChristian DiorFendiDior naočale
Povezano