Pronađi savršene gležnjače za svoj zimski stil

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 19.01.2023.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Hladnoća nije razlog da ne prošećete gradom, družite se s prijateljima, uživate u svježini i kretanju, posebno ako ste odabrali dobar par toplih gležnjača

Današnja moda je sve samo ne dosadna: izmjena stilova i trendova u vječnom je pogonu.

Planet obuća

Planet obuća

Pojava mikrotrendova, kratkotrajnih trendova s društvenih mreža, eklektičnost stilova, spajanje subkulture s mainstreamom, sve su to neke od karakteristika suvremenih modnih tokova koji se ne žele svesti na čvrstu karakterizaciju stila, već se vole igrati s njim, kombinirati ga i kreirati nešto novo.
Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Međutim, ono što se nikada neće promijeniti u karakteristikama obuće, posebno kada govorimo o zimskoj kolekciji, su kvaliteta, dizajn, pouzdanost i toplina koju nam ona pruža. To su bitne i tražene značajke koje, uz prepoznatljiv modni akcent, možete pronaći u ponudi Planet obuće.

Planet obuća

Planet obuća

Zimsko doba godine je vrijeme kada često volimo biti kod kuće, na toplom, ispod dekice i gledati dobar film ili seriju. Međutim, hladnoća nije razlog da ne prošećete gradom, družite se s prijateljima, uživate u svježini i kretanju, posebno ako ste odabrali dobar par toplih gležnjača. Za tu svrhu potražite zgodne bijele ženske gležnjače s dva bočna zipa i s robusnim potplatama koje će vam ugrijati nogu, a istovremeno dati vašem stilu edgy prizvuk.

Uvijek popularne crne gležnjače dolaze u više različitih stilova: sa blok petama, flatform gležnjače, wedge gležnjače s punim petama, motorističke gležnjače za punk/rock stil te minimalističke soft gležnjače za svaki dan za grad, shopping i posao. Ženske crne gležnjače možete kombinirati na sve stilove, od elegantnog do casuala i upravo zbog čestog nošenja, praktično je imati bar dva para u svom ormariću s cipelama: jedan robusniji s toplijom podstavom, a drugi tanji, elegantniji s flat ili blok petama.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Za posebno topli i meki osjećaj pri hodanju preporučamo ženske gležnjače s krznom, brandova Nina fashion, E.T. ili s.Oliver, zbog kojih ćete još više zavoljeti zimu. Odaberite model ukrašen stražnjom mašnicom ili glitter materijalom, metalik umetcima ili prošivenim gornjištem. Njihova je unutrašnjost beskrajno udobna dok je noga na toplom, a dizajn krasi atraktivan i trendy kroj pogodan za nošenje u grad i za šetnje.

Planet obuća

Planet obuća

Kada ste raspoloženi za šetnje i druženje na otvorenom u kombinaciji s odlaskom u ugodan kafić, na izložbu ili u kino, potrebno je odabrati model gležnjača koji će grijati nogu na otvorenom, a neće ju pregrijati u grijanom zatvorenom prostoru. Za tu namjenu odaberite Ella casual gležnjače ili kožne Lumberjack ženske gležnjače koje su savršene za nošenje indoor i outdoor. Njihova je glavna premisa nikada ne zaboraviti da stil uvijek ide ruku pod ruku s udobnošću.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Sve modele gležnjača možete kupiti u prodavaonicama i u webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAgležnjačePlanet obućačizmice
Povezano