Proljetni look za DESETKU: Imate li vi ovakvu haljinu i ovakve tenisice?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.03.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Cure posljednjih godina obožavaju nositi haljine s tenisicama, a ako je pritom riječ o spoju cvjetnog printa i bijelih tenisica - onda je to pun pogodak!

Ušli smo u finalnu fazu odbrojavanja do početka proljeća, i u klimatološkom i u kalendarskom smislu. Društveni uvjeti nisu bajni, ali nadamo se da će s dolaskom toplih sunčanih dana sve nekako krenuti nabolje, uključujući i dobru modu! I ova sezona donosi neke nove/stare velike hitove, a jedan od najvećih bez sumnje će biti veličanstvena haljina sa cvjetnim uzorkom. Njen neprikosnoveni status ide ruku pod ruku s još jednim klasikom koji nema ozbiljnu konkurenciju, bijelim tenisicama. A ova dva komada čine savršen spoj, kombinaciju koja oduševljava!

Kako bismo malo podgrijali atmosferu uoči modnog starta proljetne sezone, donosimo izvrsnu inspiraciju iz naše street style riznice. Ove dvije zagrebačke ljepotice definitivno znaju kako (is)furati ova dva velika proljetna hita na pravi način.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ženstvena, romantična, lepršava haljina s floralnim printom komad je koji jednostavno morate imati u ormaru, a špica nam je, u što se i sami možete uvjeriti, pokazala da je savršen izbor u kombinaciji s vječno aktualnim bijelim tenisicama. A uvjereni smo da jedne u tom stilu imate u ormaru!


Ako želite uloviti jednu novu haljinu s cvjetnim uzorkom, ponudu škicnite ovdje i ovdje. Pripremite se na vrijeme i uživajte u modnom proljeću!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicacvjetne haljine
Povezano