Proljetni HIT modeli My Lovely Bag torbica napokon su dostupni!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 16.03.2019.

87

Nova proljetno-ljetna kolekcija My Lovely Bag torbica satkana je od različitih modela koji izgledaju chic i moderno, a okrunjeni su statement dizajnerskim detaljima

Prve sunčane dane pozdravite s najposebijim torbicama na ramenu. Nova kolekcija našeg omiljenog domaćeg brenda zaduženog za omiljene modne dodatke - torbice, upravo je izišla i kako smo saznali, za pojedine modele već postoji lista čekanja.

Kolekcija je prije nekoliko dana ekskluzivnom My Lovely Bag revijom predstavljena u Rimu.

Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Rim kao Vječni grad, bio je logična lokacija na kojoj će se predstaviti kolekcija inspirirana upravo toplinom, ljepotom i elegancijom minulih vremena koja se nisu otela zaboravu.

Reviju u samom srcu Rima je pratilo šezdesetak žena koje su prve imale čast vidjeti ove divne modele velikim dijelom inspirirane povješću ovoga grada.

My Lovely Bag za proljeće/ljeto 2019.

My Lovely Bag za proljeće/ljeto 2019.

Kolekcija je satkana od različitih modela koji izgledaju chic i moderno, a okrunjeni su statement dizajnerskim detaljima. Ručno rađeni floralni motivi, pažljivo izrađeni printevi, segmenti asimetričnosti povezani usklađenim teksturama i bojama koji se stapaju u divne cjeline... Sve ovo garantira pravi mali raj za žene s dobrim stilom!

Zašto je ova kolekcija već na prvi dojam naišla na ovacije i odobravanje Lovely publike, provjerite u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAtorbeMy Lovely Bagtorbice
Povezano