Proljetne torbe i cipele iz Manga: THE BEST OF

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 25.03.2014.

695

Predstavljanje kolekcije za proljeće 2014. Mango je zaokružio fantastičnim lookbookom koji otkriva naljepše torbe u punom sjaju

Mango nas je u novu proljetnu sezonu postepeno uvodio nizom fantastičnih lookbookova koji su obrađivali gotovo sve situacije i prigode, vrste odjeće, trendove i ideje. Točku na I ovoj velikoj modnoj slici proljeća stavlja katalog posvećen najboljim plodovima linije Mango Touch, rezervirane za modne dodatke.

U prvom planu su torbe, iako je lookbook upotpunjen i neodoljivim štiklama i sandalama, kako ravnim tako i onim na visoku petu.

Dio torbi iz kataloga već je dostupan u Mangovim prodavaonicama, dok onaj drugi dio uskoro stiže. Iako zvuči kao otrcana fraza, kolekcija će zbilja zadovoljiti različite ukuse i odgovoriti na različite izazove. Birajte između glamuroznih ljetnih torbi sa diskretnim zlatnim detaljima, koje pomalo podsjećaju na modele Michaela Korsa, opakih crnih torbi s rokerskom vibrom, classy modela koji će upotpuniti poslovni look te torbica s divljim animal printom. To je, naravno, samo djelić ove uzbudljive priče.

Presjek kolekcije za proljeće 2014. pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAtorbeMangokožne torbetorbiceclutch torbiceMango Touch
Povezano