Pripremite svoje tijelo za ljeto u samo 15 minuta dnevno

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 12.05.2020.

0

Ilustracija. Foto: Screenshot, YouTube

Ilustracija. Foto: Screenshot, YouTube

Uz ovu 15-minutnu fitness rutinu do ljeta ćete imati tijelo o kakvome ste oduvijek sanjali - pravi je trentak da se pokrenete!

Svaka žena sanja o zavodljivo toniranom tijelu koje će s ponosom moći pokazati na plaži, u kupaćem kostimu, a budući da nam je ljeto sve bliže, sada je pravi tenutak za krenuti vježbati i ostvariti taj san. Za vas smo izdvojili kratak youtube video s najboljim vježbama za toniranje cijeloga tijela koji će vas sigurno motivirati da se dovede u formu do ljeta.

Za izvođenje ovih vježbi nije vam potrebna nikakva posebna oprema osim malo truda te ih možete raditi u miru svog doma. Ne brinite ako vam neka od ovih vježbi bude preteška te slobodno uzimajte pauze između svake, s vremenom će vam ići sve bolje, a i rezultati će biti vidljivi!Sve što vam preostaje jest pogledati video te pratiti upute trenerice koje će vam sigurno pomoći u ostvarenju krajnjeg cilja, a to je tijelo iz snova koje će vam vratiti samopouzdanje i zadovoljstvo. Naravno, osim tjelovježbe važna je i zdrava prehrana pa pripazite što i koliko jedete. Ono što je najvažnije jest da budete uporni i da ne odustanete te da ostanete vjerni zdravom načinu života. 


VIŠE O TEMAMAFitnesstjelovježbavježbe za tijelozdravlje
Povezano