Pripremite se za zabavu, u H&M stiže nova kolekcija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.11.2021.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

H&M-ova pionirska nova kolekcija, Innovation Circular Design Story, slavi dvije teme; održivost i radost. Radi se o prihvaćanju budućnosti, sa stavom.

Izrađena korištenjem mnoštva najsuvremenijih recikliranih materijala koji se mogu reciklirati, te s maksimalnom pažnjom na prilagodljivost i korištenje, kolekcija ističe H&M-ovu predanost kružnijem obliku proizvodnje. Kako bi proslavio ovu novu kolekciju, H&M se udružio s Normanijem, Gigi Hadid i Kaiom Gerber, kako bi prigrlili uzbuđenje i iščekivanje uređivanja i dotjerivanja za zabavu.
Innovation Circular Design Story najnoviji je dodatak H&M-ovim pričama o inovacijama, revolucionarnoj novoj inicijativi za održivost koja se fokusira na napredan dizajn i inovativne materijale.
Kolekcija je za one koji vole eksperimentirati i izražavati se, a ovaj likujući etos odražava se i u samoj kampanji; koju je snimio fotograf Rafael Pavarotti te je dobila naziv "Neposredno prije početka zabave". Tema bilježi osjećaj pripremanja, optimizma i individualnosti onih koji vole modu, glamur, biranje kombinacija, poziranje pred ogledalom, ples i slobodu.

Innovation Circular Design Story

Innovation Circular Design Story

Kolekciju je kreirao H&M dizajnerski tim zajedno sa stilistom Ib Kamarom, koji je dao svoj doprinos kao kreativni savjetnik i stilizirao kampanju. I Kamara i Pavarotti dobili su kreativnu agenciju kako bi oživjeli svoju dinamičnu, šarenu viziju

Foto: H&M

Foto: H&M

Kolekcija će biti dostupna online od 9. prosinca 2021.

VIŠE O TEMAMAH&Mparty haljine
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se