Prepoznajete li ih? Poznate Hrvatice u bajkovitom svijetu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.03.2015.

0

Poznati frizerski salon F, na čelu s kreativnim voditeljem Zvonimirom Franićem, iskoristio je čaroban dvorac Trakošćan kao idealnu kulisu za svoju bajkovitu kampanju

Zvonimir Franić je i ovoga puta glavne uloge ove bajke prepustio svojim muzama: poznatoj scenaristici i glumici Jeleni Veljači, TV voditeljici Antoniji Stupar Jurkin te dami hrvatskog glumišta Nives Ivanković.
Odmaknuvši se od svakodnevnih standarda kreiranja frizura, Zvonimir i njegov tim usredotočili su se na ljepotu lica koje uokviruje raskoš njegovane i oblikovane kose. Ovoga puta svu pažnju posvetili su valovima koji u pažljivo stiliziranim slapovima padaju niz leđa naših bajkovitih ljepotica.
Trnoružica je lik kao stvoren za neponovljivu i jedinstvenu ljepoticu poput Jelene Veljače. Raskošni uvojci koji svojim volumenom uokviruju lice dodatno naglašavaju mističnost Jeleninog pogleda dok druga frizura odmaknuta od lica stvara dojam bezvremenske ljepote koja očarava.

"Oduvijek me impresionirao poseban vizual bajki, i bila sam oduševljena Zvonimirovom idejom da na tren oživimo neke od najpoznatijih trenutaka iz tih magičnih priča! Uloga Trnoružice, čarobno jezero kraj fantastičnog dvorca Trakošćan, i cijeli tim salona F koji su nam pomogli da rekreiramo fantaziju, učinili su ovo snimanjem za pamćenje! Sretna sam i zahvalna što sam dio F tima već godinu dana" - oduševljeno nam je ispričala Jelena Veljača.

Antonija Stupar Jurkin u ovoj bajci dobila je ulogu nježne Snjeguljice čija frizura svojom decentnošću naglašava ljepotu crta lica dok se sa druge strane igra raskošću raspuštene kose koja se u voluminoznom repu spušta niz leđa u jednom valu.

"Oduvijek me privlačio svijet bajki tako da Zvonimirov poziv da postanem Snjeguljica jednostavno nisam mogla odbiti. Njemu i cijelom timu salona F beskrajno vjerujem kada je u pitanju njega i oblikovanje kose te se stoga vrlo rado i bez straha prepuštam svim njihovim bajkovitim zamislima", rekla je Antonija Stupar Jurkin.

Dijeleći sa nama svoje dojmove sa snimanja, Nives Ivanković je naglasila: "Uvijek je divno biti okružen ljudima koji svoj posao rade s toliko ljubavi i žara kao što je to slučaj sa Zvonimirom i njegovim timom. Kada ste dio ovakve ljubavi osjećate se kao u bajci, a upravo se i ja tako osjećam svaki put kada se prepustim rukama ovakvih znalaca".

Na kampanji je radio cijeli tim Salona F sa svojim asistenticama pa frizure potpisuju Ivona Palić za Antoniju Stupar Jurkin, Petra Bencek za Nives Ivanković i Zvonimir Franić za Jelenu Veljaču.

VIŠE O TEMAMAJelena Veljača. Zvonimir FranićAntonija Stupar JurkinNives Ivanković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se